Ukrajnában miért olyan népszerűek a náci eszmék?
Sok kép kerint az interneten, ahol az ukrán katonák náci szimbólumokkal pózolnak vagy éppen karlendítenek. Az instagrammon is posztolgat egy hősnek kikiáltott ukrán katonanő, nemrég észrevettem, hogy a nyakláncán egy horogkereszt van.
Vagy ott van az Azov, ami nyíltan szélsőjobboldali.
Pedig ha minden igaz, Hitler az ukránokat sem tartotta árjának.
Ne nézz teljesen hülyének, kérlek. Kizárt, hogy ne emlékezz.
49: Értem. Tehát bármi, amit valaha tapasztaltam, az számotokra "minden bizonnyal" propaganda, másról szó sem lehet. Így tényleg semmi értelme nincs vitatkozni.
54: Rendben, jogod van eldönteni, kivel szimpatizálsz.
44: Nem lehet azt úgy feketén-fehéren kijelenteni, hogy az ukránok különböznek az oroszoktól, mert ők emberségesek, az oroszok pedig gonoszak. Ilyesmit nem mondtam. Nem is tanultam volna önként évekig oroszul, ha utálnám őket. Én tisztelem azokat az oroszokat is, akikről úgy gondolom, hogy becsületesek és megérdemlik. Ez természetesen azt is jelenti, hogy amelyik ukrán egy barom (remélem ezért a szóért nem moderálnak), azt nem tudom kedvelni. Nem szokásom nemzetiség alapján ítélkezni, és nem helyeslem, ha valaki így gondolkodik. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy háborúk idején mindkét oldal szokott elkövetni bűnöket, most sincs másként. Legalábbis én úgy gondolom, hogy ez mindig így volt, kivétel szerintem nem nagyon fordul elő.
# 55
Az orosz - ukrán háború a legértelmetlenebb háborúk közé tartozik, és mégis van rájuk vevő.
Én pl azt nem értem, hogy vannak olyan területek, amik hááát történelmileg nem ukránok, és mégis melldöngetve üvöltözik sokak, hogy az az övék, az övék, az övék.
Mire jó az ilyen követelőzés ?
Vagy 20 év alatt is Miért sikerült Ukrajnából még Romániánál is koldusabb országot csinálniuk ?
47: nem mi tehetünk arról hogy náci szimpatizánsok mosdatásával érvelsz.
tudod ezért kell mindkét irányból tájékozódni, mert az érmének is két oldala van, mint ahogy minden történetnek.
én annak idején vettem a fáradtságot hogy utána járjak a 2022-es esemény előzményének, és itt bizony mindenki részes a bűnösségben.
egy utolsó rohadt gyilkost is kihallgatnak a bíróságon, megérdemelné hogy meghallgassák? nem. de neki is jár a kihallgatás és a jog őrá is vonatkozik.
buta azért vagy mert nem veszed a fáradtságot hogy feltedd a kérdést magadnak hogy tényleg igaz az amit mondanak? mi a másik fél álláspontja?
mindenki tudja hogy mindkét fél a másik lejáratásán dolgozik, de mivel te lusta vagy objektíven tájékozódni és csak egy oldalról informálódsz így félre vagy tájékozódva. naiv vagy.
"Ilyet nem írtam sehol, a náci az náci, nem jó vagy rossz."
Lényegében azt írtad, hogy az orkkrán názcikok "jók", mert máshol is akadhat néhány náci-fan.
Szerintem nem kellene bagatellizálni a dolgot, mert ez a tetű, agresszor maffiaállam potenciális veszélyforrás Magyarország számára, plusz évek óta fenyegetőzik!
Szerintem feleslegesen magyarázkodsz oldalakon keresztül, ebből már jól nem jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!