Ukrajnában miért olyan népszerűek a náci eszmék?
Sok kép kerint az interneten, ahol az ukrán katonák náci szimbólumokkal pózolnak vagy éppen karlendítenek. Az instagrammon is posztolgat egy hősnek kikiáltott ukrán katonanő, nemrég észrevettem, hogy a nyakláncán egy horogkereszt van.
Vagy ott van az Azov, ami nyíltan szélsőjobboldali.
Pedig ha minden igaz, Hitler az ukránokat sem tartotta árjának.
27: ha már ezt a válasz elfecsérelted erre, válaszolhattál is volna a kérdésre.
igaza van a 28-nak, a nyugati politika szemében az ukránok a jó nácik mindenki más a rossz náci.
Az oroszok kommunisták voltak, az ukránok a fasiszták.
És mind a mai napig ebben a szellemiségben él jó nagy részük.
Ezt a szégyent, hogy ezt se tudja valaki, hogy ki melyik ideológiát vallja, nem ártott volna bejárnod a törire, kedves válaszoló.
Az ideológiákkal tisztában vagyok, köszi. Nem vagytok szebbek és jobbak nálam, hiába szeretnétek azt hinni.
Szerintem inkább a viselkedésetek a szégyen amúgy. De még inkább szomorú. Gyűlölködtök látszólag éjjel-nappal, ahelyett, hogy valami értelmes dologgal foglalkoznátok. De ha nektek ez élet, éljétek csak nyugodtan. Én inkább kimaradok az ilyen primitív dolgokból, amennyire tudok, és próbálok ember maradni.
"Nem vagytok szebbek és jobbak nálam"
nem értelek hogy jön ez ide, nem erről szóltak a válaszok, meg ez nem szépségverseny. eszembe se volt ez, nem még hogy ezt higgyem.
"Szerintem inkább a viselkedésetek a szégyen amúgy"
mondja ezt az aki nácimosdatást csinál, ja még te próbálsz ember maradni.
majd mindjárt elolvadunk a válaszodtól, ja nem.
te súlyosan tájékozatlan vagy és próbáltál okoskodni de csak felsültél.
ezért kell több irányból tájékozódni mert semmi sem fekete-fehér és igazság nincs.
Ezek a cuki ukránok valahogy szükségét érzik, hogy sebesült vagy fegyvertelen orosz katonák drónos likvidásáról videókat pakoljanak fel a netre hol vidám dalocskával, hol disznóröfögéssel aláfestve.
Embertelen náci csürhe, megvan a véleményem azokról is, akik védik ezeket!
35: hurrá.
viszont a 15-ös válaszod alapján ne csodálkozz ha náci szimpatizánsnak bélyegeznek.
#37-es
A kommented az kliséhalmaz
# 37-es
" megtámadtak egy kisebb, szuverén országot "
Háború az 2014 óta van, nem 2022 óta.
" megtámadtak egy kisebb, szuverén országot "
Ukrajna soha nem volt szuverén.
" komplett városokat romboltak le "
Kijev, Poltava, Harkov, Odessza, és társai mind - mind megsemmisültek ?
" civileket nem kímélve "
Szerintem a civil áldozatok jóval elmaradnak más háborúkhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!