Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nevelik a palesztinok...

Miért nevelik a palesztinok gyilkolásra az óvodásaikat?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 5. 16:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10

Talán nézd meg a videót.

okt. 7. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Megnéztem. Nincs semmi bizonyíték arra hogy a palesztinok lőtték le a túszokat. Pláne annak tudatában hogy az izraeli katonák agyonlötték a kiszabadult túszokat.
okt. 8. 09:27
 13/17 A kérdező kommentje:

A fenti videó ovodások évzáró előadását tartalmazza, szó sincs túszokról.

okt. 8. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:
És szerinted mit is bizonyít a videó?
okt. 8. 09:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Talán nézd meg, és meglátod.
okt. 8. 09:53
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Megnéztem, de nem látom mit is bizonyít.
okt. 8. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Nurit Peled-Elhanan izraeli filozófus nyilatkozott úgy nemrégiben, hogy Izraelben a tömeggyilkosságok igazolása az iskolákban kezdődik. Az interjúban azt is mondta:

„Mióta Izrael 1953-ban összebarátkozott Németországgal, és elfogadta a jóvátételi pénzt, a potenciális kiirtó szerepe az arabokra hárult – máskülönben nem volna okunk arra, hogy állig felfegyverkezve legyünk itt. Az arabok indokolatlanul, alaptalanul kapták meg a potenciális kiirtó szerepét. Úgy értem: az arabok soha nem irtották ki a zsidókat. A muszlimok ritkán hajtottak végre pogromokat a zsidók ellen. Volt néhány incidens, valóban, de sosem kerestek végső megoldást. David Ben-Gurion 1953-ban azt mondta: elfogadom a német jóvátételi pénzt, hogy meg tudjuk védeni magunkat a náci araboktól. Ekkor született meg ez az összetétel, a „náci arabok”. Aztán azt mondták: auschwitzi határok között élünk. Menachem Begin pedig úgy fogalmazott: a libanoni menekülttáborok elleni támadások megóvtak minket „egy újabb Treblinkától”. Ilyen a diskurzus. Mind a mai napig a palesztinokat gázai náciknak nevezik. Az október 7-én történteket azonnal a soához, a holokauszthoz hasonlították. Azonnal. És működik a dolog. Nukleáris hatalom vagyunk, nekik pedig nincs semmijük, mégis egyrészt primitív, fölösleges emberi lényeknek, másrészt mindenható náciknak ábrázolják őket. És ez működik.”

Ehhez vegyük hozzá: Izraelben törvény tiltja, hogy a palesztinok 1948-as elűzését, teljes falvak lemészárlását tanítsák, az a tanár, aki ezt megszegi, büntetőjogi következményekkel számolhat. (Ezzel szemben nálunk kötelező tananyag a holokauszt.)

okt. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!