Izrael nem viszi túlzásba már a palesztinok megbüntetését?
Nem helyeslem, ami történik, de meg tudom érteni Izrael álláspontját. Eddig ha békültek, annak nem lett jó vége, ment a terrorizmus.
Valószínű, hogy azt kiirtani nem tudják teljesen, de nagyságrendekkel vissza tudják szorítani, és bebizonyítani, hogy nem érdemes velük ujjat húzni.
Azért azt is megjegyezném, hogy ezek a palesztin civilek utcán ünnepeltek a sikeres terrorcselekmények alkalmával, a palesztin hatóság nem sokat tett annak visszaszorítására, de javítsatok ki, ha tévednék.
Ez alapján meg sorsközösséget vállaltak.
Ezzel szemben Izrael nem élvezi a háborút, sok zsidó már régóta jelzi, hogy nem ért ezzel egyet.
Tehát igen, megértem, hogy hatalmas védelmi zónát akar Izrael, és azt is, hogy ezt nem a saját területük rovására kívánják létrehozni. Ezek után ez a minimum.
Ezzel a művelettel csak azt érte el Izrael hogy teljesen radikalizálta a 2 millió gázait. Tök természetes emberi reakció, hogy aki ezt túléli, családja belehal, az majd törleszteni akar.
Persze a statisztika az, hogy százezernyi feldühített fiatalból kb. párezer lesz csak elszántabb, párszáz mindenre elszánt.
ma 07:33
Ez olyan, mint a Nagy-Magyarországról ábrándozók, akik azt mondják, hogy azok voltak a szép idők, amikor Magyarország határát három tenger mosta.
Persze amikor kérdezem, hogy pontosan mikor is volt ilyen, és melyik volt az a három tenger, amelyik Magyarország határát mosta pláne egyszerre, akkor csak pislogott az amúgy "értelmiségi"(?) nő.
De nem tudom, minek az ilyennek Nagy-Magyarország, amikor a jelenleginek a sokszínűségét sem tudja tolerálni.
"Ezzel a művelettel csak azt érte el Izrael hogy teljesen radikalizálta a 2 millió gázait"
Ezek eddig is radikalizálva voltak a támadástól teljesen függetlenül. A zsidó halottakat végigvonultatták az utcán és ujjongott mindenki lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!