Szerintetek mi lesz ennek a vége?
2023 okt. 8-án Libanonból a Hizballa minden ok nelkül megtámadta Izraelt. A rakéták céljai Izrael határmenti falvai voltak. 60 000 lakost ki kellett telepiteni.
Az izraeli kormány 2024 szept 19-i határozata, majd szept. 22-ei nyilvanosságra hozatala értelmében a háború célja, hogy a lakosságot vissza lehessen telepiteni otthonaikba, biztonságosan.
Másnap robbanni kezdtek a csipogók a hezbolla vezető tagjainak a kezeiben.
A folytatést ismerjük, a hezbolla vezetésének a lefejezése.
Szerintetek mi lesz a vége?
2023.-ról van szó, azóta van ez az újabb konfliktus…
Sok volt az orosz hírek oldal olvasgatása úgy látom…
“ A gázai civilek lemészárlása nem elég ok?”
2023 októbere után…
Izrael megkérte, hogy menjenek el onnan, mert kiakarják takarítani a széljobber csapatot, nem ment mindenki el…
2. 1 éve a Hezbollah folyamatosan bombázza Izraelt, te mit tennél Izrael helyében?
2.
nem mert azért nem ölhetnek meg izraeli civileket mert gázai civileket is.
"2023 okt. 8-án Libanonból a Hizballa minden ok nelkül megtámadta Izraelt."
Ez egy nappal azután történt, hogy a Hamasz 2023 okt 7-én betört Izraelbe, lemészárolt 1200 civilt, és 250-et túszként elhurcolt. Közülül 101 még mindig a Hamasz kezében, az alagutakban kinlódik.
Világháborút akarnak szerintem, mivel az orosz-ukrán patthelyzetes.
Remélem, hogy lesz józan eszű politikus, aki ezt megakadályozza!
Talán, ha Trump nyerne, akkor vége lenne ennek az őrületnek!
6.
"lemészárolt 1200 civilt, és 250-et túszként elhurcolt. Közülül 101 még mindig a Hamasz kezében, az alagutakban kinlódik."
úgy érted azok akiket az izraeli hadsereg a sajátjaikat nem bombáztak széjjel?
Nem, kedves 8.
Úgy értem, hogy azok a túszok, akikért Izrael már rengeteg mindent felajánlott, tűzszünetet, még hamasz gyilkosok elengedését is, de akiket a föld mélyi patkánylyukban reszkető Hamasz nem mer elengedni, mert bátor vezérük azt reméli, hogy ha a tuszokat maga köré láncolja, akkor az izraeliek nem fognak hozzá érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!