Mit szóltok a német közállapotokhoz? Ebből lett elegük a németeknek? Ezért erősödik az aFD?
1. ilyen állítást nem tettem, hogy vallási fanatikus lenne a legtöbb arab, mert ez meglátásom szerint sértés, ok nélkül meg nem sértegetek. Vallási fanatizmus máshol kezdődik, mint ott, hogy valamit tilt a vallásod és annak eleget is teszel. Ez túlzás. Nem tudom miért esünk ilyen könnyen túlzásokba.
2. hogy várhatod el mástól azt, hogy ne gyártson dezinformációt, ha te magad is ezt teszed? Az, hogy mit láttál te ott és láttál alkoholt ivó arabokat is (ezt mondjuk nekem el kell neked higgyem, csak azt, hogy higgyek neked, az ellen folyamatosan teszel, példának okáért a túlzással, de elhiszem, hisz számok igazolják, hogy nem teljesen ismeretlen az alkohol az arab világban sem), de ez még mindig nem elég erős érv az ellen, hogy valójában pár deciben mérhető az arabok éves alkoholfogyasztása (ugyanis az a felmérés globális, a tiéd viszont lokális volt). A miénk meg 10 liter felett van, de az európai átlag is bőven 10 liter felett van. Az is megfigyelheti milyen mértékben tesznek hozzá az éves alkoholfogyasztáshoz feltételezhetően a vallástalanok avagy egyéb valláshoz tartozók, jó példa erre Kazahsztán, mint "kakukktojás", ahol a SZU-nak köszönhetően most is jelentős orosz kisebbség van, és ebben az országban egyből 10 liter körül van az éves alkoholfogyasztás. Nem jók az érveid, és magadból csinálsz viccet ha a dezinformáción háborogsz, ugyanakkor velem vitázol ezen, hogy az arabok gyak. nem fogyasztanak alkoholt és ez a vallásukból ered, mert tények igazolják, hogy ez így van, amiket elkell fogadni, mert ha a tényeket is tagadjuk, akkor, hogy lehetnénk azok, akik harcolnak a dezinformáció ellen? Pontosan erről írtam korábban, ha nincs igazad, azt el kell tudni engedni. Számos dologtól megkíméled magadat, most például attól kímélted volna meg magadat, hogy nem a kérdésről beszélgetünk.
Nem ismersz magadra ebben? Mert magadra kellene! Helyben láttál valamit, ami egy lokális megfigyelés és ebből akarsz globálisan következtetést levonni, sőt mi több állításokat tenni arra alapozva.
25, tavaly voltam, 2 problémám volt vele, hogy baromi drága, 1 literes Paulaner, emlékeim szerint akkor 12 ojró volt és akkor még nem ettél semmit. Mellette a szállás, a kijutás... bankot kell hozzá perkelni, de, aki sörös, egyszer kötelező.
Bár, nekem ezek a sörök túl erősek, átlag 6%, amiből már 1 liter is sok tud lenni.
"Az afd azokban az ex-ndk-s legelmaradottabb régiókba erősödik, ahol bevándorlókat kb csak képről láttak"
Ezzel vitatkoznék. Nincs olyan hely lassan, ahol ne lenne afrikai, szíriai, afgán meg ki tudja milyen harmadik országbeli migráns. Csak a számuk nem mindegy.Pl: lehet, hogy Thüringen-ben van a 2 millióból 100ezer, míg Bayernben a 15 millióból 6 millió. Na most ha szavazas van -mivel a legtöbb migráns már szinte ajándékba kaoja az állampolgárságot- így ők nem az AfD táborát fogják erősíteni... pont hogy azokban a tartományokban van legetőségük a németeknek nemet mondani, ahol még relatíve kevesebb a migráns, így a szavazatukkal el tudják nyomni a migránssimogató SPD-t meg CSU/CDU-t. Ahol már arányaiban is sokan vannak ott már hiába szavazna az összes német az AfD-re, lassan az is kevés lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!