Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az emberek nem veszik észre,...

Az emberek nem veszik észre, hogy Trump valójában mennyivel előrébb jár?

Figyelt kérdés

2016-ban és 2020-ban egyszer sem vezette a közvélemény-kutatásokat, de most vezet. Ilyen még soha nem történt a történelemben.

Úton van afelé, hogy felülmúlja a 2016-os választási eredményét.

[link]

szept. 18. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Itt más van 🤭😂

[link]

szept. 18. 12:24
 2/9 A kérdező kommentje:
1 ez lenne a reális ha nem csalnának a demokraták
szept. 18. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem vezet. Most megnéztél egy darab közvélemény-kutatást, s idedobtad.

Érdemesebb átlagolt közvélemény-kutatásokat nézni, ott Harris 3-5%-kal vezet.

[link]

[link]

Nagyon szoros lesz, de szerintem Harris megnyeri.

Az hogy meg elcsalták a választásokat szintén kamu, pláne hogy republikánus kormányzat volt, s már Trump is beiismerte, hogy nem igaz. Gondolom az nem zavar, hogy 4 éve Georgia kormanyzóját zsarolta azzal, hogy szerezzen pár ezer szavazatot.

szept. 18. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

1: úgyis elcsalják a demokraták

2: az amerikai értelmi szint olyan mélyen van hogy elég azt mondani hogy Trump náci meg amúgy ő lőtte le Kennedyt és el is hiszik...

szept. 18. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem lehet elhinni, hogy az értelmesebb amerikai, aki nem a FOX news nézi 2 nőverés közepette nem akar egy olyan ex-elnökre szavazni, aki pl kiléptette az USA-at a párizsi egyezményből, nem vette komolyan a Covidot, aminek köszönhetően munkahelyek százezrei mentek tönkre?
szept. 18. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

“Nem vezet. Most megnéztél egy darab közvélemény-kutatást, s idedobtad.“

Ez nem kutatás bro, hanem egy térkép, amit te is szerkeszthetsz. #1 válaszoló voltam, én poénból az összes államot pirosra festettem be.

szept. 18. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom, emiatt is vicces a kérdés. De arra jó, hogy stratégiákat szüljön az ember ebből, hogy hol is kell még jobban kampányolni
szept. 18. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég elöl jár valóban, te pedig pont ott vagy mellette.
szept. 18. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem csaltál el a demokraták. Ezt is csak trumpli haluzza már 4 éve miután ráuszította a csürhét a capitóliumra.
szept. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!