Mennyivel tud többet valójában egy Nikon vagy Canon tipusu gép egy papíron ugyanolyan képessűgé Pentax, Kodak vagy Sony?
Figyelt kérdés
Senki ne értse megsértve magát, nem provokatív kérdésnek szánom. Érdekel a fotózás, de még sose volt a kezemben Canon vagy Nikon és azt figyelem rajtuk, hogy lényesen drágábbak az említett másik gyártmányú gépeknél, és érdekel hogy miért. Részletesebb válaszoknak örülnék szivesen, a "ha drágább hát csak jobb" kategóriájú válaszokat adók kérem hanyagoljanak.2012. aug. 15. 20:33
1/5 anonim válasza:
Ez a kérdés így nem jó. Mondj konkrét típusokat esetleg. Szerintem a kategóriákon belül nincs óriási árkülönbség. ( Pl olcsóbb kompaktok közel egy árban vannak és tudásban sem sok különbség van )
2/5 anonim válasza:
Én meg azt mondom, teszt képeket kell nézegetni, mindegyikről van. És akkor meglátod mekkora a különbség. A kodak kritikán alóli, nem szabadna fényképezőt gyártson. De ha nem látsz különbséget, akkor mindegy melyiket veszed.
3/5 anonim válasza:
Én pedig nagyon sajnálom, hogy a Kodak nem gyárt többet fényképezőgépet. Nekem egy Kodak Z981-em van, imádom. Tanulni és tudni kell fotózni és akkor kiváló gép a Kodak. Hobbi célra főleg!
Ez saját fotók (a fentiek ugyanezzel a géppel készült fotók, mások képei):
5/5 anonim válasza:
A Canon meg a Nikon a márka miatt kerül jóval többe, mint egy "kisebb márka". De igazából mindegy milyen fényképezőgépe van az embernek ( ha csak hobbi célra használja ) mert láttam már olyat aki egy full komoly Canon fényképezőgéppel olyan gagyi képeket csinált, hogy az én 8 MP-es Fujimmal készített képeim mögött elbújtak. És hozzátenném, hogy tanulja az illető a fotózást. ( nem felvágni akartam, csak megosztani a véleményem =) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!