Márkíí kérdése:
Pentax Asahi K2 Analóg fényképezőgépről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg édesapámtól. Eddig lőttem kb 14 képet,már alig várom,hogy előhivassam. Persze még csak most kezdtem fotózni. A gép tükörreflexes,3 optikával és 2 toldóval.
vélemények? tippek? trükkök? Mert legalább 1-2 évig ezt fogom használni és azután térek lehet digitálisra :)
2012. máj. 23. 21:37
1/1 anonim válasza:
A márka a filmes világban meglehetősen komoly volt, csak minden csőből a Canon/Nikon ömlik.
"Mert legalább 1-2 évig ezt fogom használni és azután térek lehet digitálisra :)"
De mennyit akarod használni? Ha hétvégente elkattogtatsz pár kockát, azt lehet bírni, de ha kicsit is rákönyökölsz, akkor az 1-2 év alatt elmegy 1-200 ezer is filmre, előhívásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!