Mi a véleményetek a Samsung PL210 fényképezőgépről? Milyen fotózásra lehet jól használni?
További kérdések a géphez:
Videót a meóriakártya kapacitásáig korlátlanul tud felvenni?
Hangot vesz fel a videóhoz? Külön?
Specifikáció:
Samsung PL210
14,2 MP
10x optikai zoom, 5x digizoom
optikai és digitális képstabilizátor
2,7" LCD kijelző
videofelvétel: 1280x720; 30 fps
ISO 80-3200
SD/SDHC kártya hely
Li-ion akku
Barátnőmnek Pl-50 van, és nagyon tetszik neki. Igaziból nekem is. Bár én komolyabban fotózom, de tény hogy arra amire tervezték kiváló. Videót szépen vesz fel, hanggal együtt, minimális háttér zajjal. Egy hátrány videónál nem szabad zoomolni, mert akkor akad a kép. De mondom ez a pl.50.
Kép méretben a 14 megapixel sok, ugyanis bőven 5 mega fölött lesz egy kép, ami zavaró számomra. De nyugodtan át tudod állítani. Szerintem nem bánod meg.
"Videót a meóriakártya kapacitásáig korlátlanul tud felvenni? "
Nem. Ilyen fényképező nem nagyon van. Legnagyobb fájlt a Canon gépek tudnak, de azok sem HD-ban, hanem 640x480-ban, motionjpeg-ben, ott 2 giga a határ vagy percben adják meg úgy, hogy kb 2 giga legyen.
720p-ben 10-20 percet szoktak max a Samsung gépei, pedig ezek h264-ben vesznek fel, tehát a fájlméret miatt éppen lehetne több, mert ezek kisebb fájlok lesznek, de mégis korlátozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!