Trump belátta, hogy egy újabb vita csak rontana az esélyein, ezért sem meri vállalni a következő vitát?
Kamalának is voltak csúsztatásai, de azok inkább csak hangulstkeltés miatt voltak. Pl h Trumpnal volt a legnagyobb munkanélküliség az 1929-es válság óta
Ugyanakkor Harris felkészültebb, ravaszabb volt, kb szétalázta Trumpot, aki a vita utolsó fél órajában csak magyarázkodni tudott.
Ez nem vita volt, hanem égetés. Kamala szénné csicskította a vén bolond álkonzervatív Tramplinyót.
Harris - Waltz 2024!!!
Nem is értem mi a baj Trumppal, még Biden is neki szurkol.
"Olyant is mondtak, hogy azért nem volt olyan arrogáns letámadó bunkó, mint rendesen, mert ő egy jobboldali értékrenddel bíró ember, és ebből kifolyólag megadta a tiszteletet Kamalának, mint nőnek."
Hillary óta tudjuk, hogy ez így nem igaz és egyáltalán nem a jobboldali értékrendre vezethető vissza. Sokkalta inkább arra, hogy közben ő is öregedett, a mikrofonjaik le voltak némítve, ha nem rajtuk volt a sor és most először védekező állást kellett felvennie egy csomó témában.
Haggyá má' a süketeléssel! Megtrollkodták a vén hülyét, tisztán látszott utána a pánik. Aztán jó demokrata módon még tovább tudtak is rontani a helyzeten, amikor kitalálták azt a nagyon izzadságszagú magyarázatot, hogy ezen a napon mindenki amerikai, még Trump is, ezért vette fel a sapkáját.
én azt hallottam hogy jobban járt a vitán kamala, mert trumpon nem látványosan, de eluralkodott a hiúság. kamala rámondta hogy ő nem biden és biden hibáit ne olvassa rá.
sztem a demokraták azért akarnak újabb vitát hogy egy újabb provokálással bebiztosítsák trump vereségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!