Trump győzelme után Biden megkapja majd a maga büntetését, amiért pénzelte a háborút ahelyett, hogy kibékítette volna a két felet?
Én mondom, ez a Biden maga az antikrisztus.
A vilàg vezető hatalmaként elutasította a békepárti politikát, és háborút csinált.
Nem tudom elmondani, hogy mennyire megvetem ezt az ember, azért, amit művelt a világgal.
Először ahhoz meg kéne nyernia a narancsfejű tatának, de nagyon nem úgy áll a helyzet 😂 A háborúnak majd akkor lesz vége, ha a ruszkik kimennek Ukrán területekről.
#2 De volt, a narancsképű bohóc
#4 Én is úgy látom hogy Kamala Harrisnek több esélye van, de azért Donald Trumpot sem szabad még teljesen leírni.
De viszont egy biztos a Krímből soha többé nem fognak kimenni az oroszok inkább örökké háborúznak az ukránokkal, és annak esetleges védelmében ahogy az orosz kormány mondta régebben akár taktikai atombombát is bevetnének.
Bident pénzelő tagokat kell megnüntetni!
Ugye nem hiszi senki el hogy Biden magától kormányzott?
Kérdező áruld el, hogy lehet ki békíteni a két felet?
Kevesebb gazdit hallgass ő az igaz Anti Krisztus,
"Én mondom, ez a Biden maga az antikrisztus."
Ha ő lenne akkor békét csinált volna 3 évre. Az Újszövetségben benne van, hogy az antikrisztus béket fog hozni a világban ami 3 évig fog tartani. Szóval ez nem jött be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!