Trump győzelme után Biden megkapja majd a maga büntetését, amiért pénzelte a háborút ahelyett, hogy kibékítette volna a két felet?
Én mondom, ez a Biden maga az antikrisztus.
A vilàg vezető hatalmaként elutasította a békepárti politikát, és háborút csinált.
Nem tudom elmondani, hogy mennyire megvetem ezt az ember, azért, amit művelt a világgal.
"Biden-nél sosem volt még rosszabb elnöke az USA-nak. "
Volt. Trump. Nem véletlenül nem valasztották meg az emberek 2. ciklusra és most se fogják.
Kedves kérdező!
A háborút Putyin orosz elnök kezdte el és robbantotta ki, nem Biden.
Az orosz támadás előtt maga Putyin elnök jelentette ki, összesen 15 alkalommal, hogy sohasem fogja megtámadni Ukrajnát, mert ő, Putyin a béke pártján áll. 😀 😀 😀 😀 😀
Aztán a legutolsó, soha nem fogom megtámadni Ukrajnát nyilatkozata után kemény két nappal Békeputyin csak megtámadta az ukránokat.
"A háborút Putyin orosz elnök kezdte el és robbantotta ki, nem Biden."
A háborút természetesen amerika provokálta ki, és amerika volt az, aki nem állította le, és amerika az, aki az utolsó ukránig harcoltat egy olyan háborúban, amire azóta sem született világos narratíva, hogy mit tekintenek győzelemnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!