A svédek hogy nem kaptak észbe hamarabb, hogy mi történik a külvárosaikban?
Sok idősebb magyar mondta, hogy a hetvenes, nyolcvanas években Svédország egy nagyon nyugodt ország volt, az emberek nem is zárták az otthonaikat, olyan szintű volt a jólét és a közbiztonság. Aztán elindult ez a jótékonykodás, hogy be kell fogadni harmadik világbeli embereket, szerintem második világháborúban játszott szerepük miatt is éreztek kis bűntudatot, mert kvázi kiszolgálták a nácikat. Most meg itt van ez a woke dolog is, ami tovább rontja a helyzetet.
És nem, nem az M1-en láttam, nagyon sok angol nyelvű youtube videó meg podcast is van a témában és a miniszterelnökük is elismerte, hogy bizonyos városrészekben nem urai a helyzetnek. Sok balhé van, amikor Koránt égetnek. Amúgy láttam svéd bűnügyi sorozatokat is, ott is nagyon durva dolgokat mutatnak hogyan működnek ezek az arab, afgán, afrikai klánok. Hát, ha nekik ez kell, sajnálom őket azért.
62.
Azokat a válaszokat is te írtad.
Le lett írva, ha szerinted nem ezzel kellene foglalkozni.
Akkor megkérlek hogy mutass példát és hagyd itt a kérdést. Foglalkozz mással, ne velünk 🤣
"
de legalább még most is tudok mások hazugozása és személyeskedés"
Ezt írd meg le még vagy ötször, nem láttuk még egyszer sem 🤣🤣🤣
Nem csak te érzed. 😁😁
Svédországról kellene beszélni, de valahogy mindig Magyarország jön fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!