Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svédek hogy nem kaptak...

A svédek hogy nem kaptak észbe hamarabb, hogy mi történik a külvárosaikban?

Figyelt kérdés

Sok idősebb magyar mondta, hogy a hetvenes, nyolcvanas években Svédország egy nagyon nyugodt ország volt, az emberek nem is zárták az otthonaikat, olyan szintű volt a jólét és a közbiztonság. Aztán elindult ez a jótékonykodás, hogy be kell fogadni harmadik világbeli embereket, szerintem második világháborúban játszott szerepük miatt is éreztek kis bűntudatot, mert kvázi kiszolgálták a nácikat. Most meg itt van ez a woke dolog is, ami tovább rontja a helyzetet.

És nem, nem az M1-en láttam, nagyon sok angol nyelvű youtube videó meg podcast is van a témában és a miniszterelnökük is elismerte, hogy bizonyos városrészekben nem urai a helyzetnek. Sok balhé van, amikor Koránt égetnek. Amúgy láttam svéd bűnügyi sorozatokat is, ott is nagyon durva dolgokat mutatnak hogyan működnek ezek az arab, afgán, afrikai klánok. Hát, ha nekik ez kell, sajnálom őket azért.

aug. 14. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
0%
Hiszel amit akarsz. Csak megnyugszol egyszer majd.
aug. 14. 18:11
 62/71 anonim ***** válasza:
0%
Igen, hiszem azt, és tudom, hogy nem én vagyok egyedül az, aki felszólal azellen a viselkedés ellen, amit produkáltok, mivel más hozzászólónak, ugyanúgy nem tetszik, mint nekem, csak ebben a topicban, vagyunk vagy 3an.
aug. 14. 18:13
 63/71 anonim ***** válasza:
Én eggyel sem veszekszem. Elmondtam a tényeket. Választ annyit kaptam, hogy nem akarja megmondani, ki miről beszelhet, de erről ne, de ő tényleg nem akarja megszabni, csak erről tényleg ne.
aug. 14. 18:13
 64/71 anonim ***** válasza:
0%
Azt a viselkedést produkálom, hogy elmondtom, hogy hazudtok. Nem csoda, hogy ez nem tetszik.
aug. 14. 18:15
 65/71 anonim ***** válasza:

62.

Azokat a válaszokat is te írtad.

Le lett írva, ha szerinted nem ezzel kellene foglalkozni.

Akkor megkérlek hogy mutass példát és hagyd itt a kérdést. Foglalkozz mással, ne velünk 🤣

aug. 14. 18:16
 66/71 anonim ***** válasza:
64, de legalább még most is tudok mások hazugozása és személyeskedés nélkül érvelni, van, akinek ez sem megy.
aug. 14. 18:17
 67/71 anonim ***** válasza:
Gratulálhatsz magadnak.
aug. 14. 18:19
 68/71 anonim ***** válasza:

"

de legalább még most is tudok mások hazugozása és személyeskedés"

Ezt írd meg le még vagy ötször, nem láttuk még egyszer sem 🤣🤣🤣

aug. 14. 18:22
 69/71 anonim ***** válasza:
77%
Számtalanszor leírtam, hogy pontosan miben hazudtatok a migrációról es hogyan függ ez össze Magyarországgal. Nem jött válasz, csak terelés, hogy erről ne beszéljünk. Komédiába illő, ahogy nem értitek, miért érzékelek sunyiságot és tudatos struccpolitikát a kitérőválaszaitokból. :D
aug. 14. 18:24
 70/71 anonim ***** válasza:
65%

Nem csak te érzed. 😁😁

Svédországról kellene beszélni, de valahogy mindig Magyarország jön fel.

aug. 14. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!