A svédek hogy nem kaptak észbe hamarabb, hogy mi történik a külvárosaikban?
Sok idősebb magyar mondta, hogy a hetvenes, nyolcvanas években Svédország egy nagyon nyugodt ország volt, az emberek nem is zárták az otthonaikat, olyan szintű volt a jólét és a közbiztonság. Aztán elindult ez a jótékonykodás, hogy be kell fogadni harmadik világbeli embereket, szerintem második világháborúban játszott szerepük miatt is éreztek kis bűntudatot, mert kvázi kiszolgálták a nácikat. Most meg itt van ez a woke dolog is, ami tovább rontja a helyzetet.
És nem, nem az M1-en láttam, nagyon sok angol nyelvű youtube videó meg podcast is van a témában és a miniszterelnökük is elismerte, hogy bizonyos városrészekben nem urai a helyzetnek. Sok balhé van, amikor Koránt égetnek. Amúgy láttam svéd bűnügyi sorozatokat is, ott is nagyon durva dolgokat mutatnak hogyan működnek ezek az arab, afgán, afrikai klánok. Hát, ha nekik ez kell, sajnálom őket azért.
"A 2-es kivételével nem is a kérdésre válaszoltatok. 😭"
A svédek most néznek mint hala vízben. A lakosságot elnyomják. Nincs demokrácia. Cenzúra van. Ha megszólal a rendőrfőnök kirúgják. Már évekkel ezelőtt megmondta mi lesz [link]
Ott a működő nyugati demokrácia fellegvárában masszív cenzúra van [link]
Cenzúrával kritizálni egy nappal azután, hogy a képi média gyakorlatilag csak és kizárólag állami tulajdonhoz köthező Magyarországon és én vagyok pszichés...
ebből épits várat.
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a kérdés a külföldi politika kategóriában van. A kategória pedig azért lett létrehozva, hogy a külföldi állapotokkal kapcsolatban kérdéseket tegyenek fel.
Emellett létezik a szólásszabadság fogalma, ami magában foglalja, hogy a származásomtól függetlenül elmondjam a véleményem vagy a kérdező.
Értem, hogy sokaknak fáj az igazság, de Svédországban egyáltalán nem áll jól, a közbiztonság Európában a második legrosszabb. Egyáltalán nem neveznék élhetőnek egy olyan országot, ahol napi szinten robbantanak, lövöldöznek, a nemi erőszak száma az egekben és emellé a gyermekvédelem is botrány módon működik.
Mindent összevetve, a svédek nem jó irányba haladnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!