Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svédek hogy nem kaptak...

A svédek hogy nem kaptak észbe hamarabb, hogy mi történik a külvárosaikban?

Figyelt kérdés

Sok idősebb magyar mondta, hogy a hetvenes, nyolcvanas években Svédország egy nagyon nyugodt ország volt, az emberek nem is zárták az otthonaikat, olyan szintű volt a jólét és a közbiztonság. Aztán elindult ez a jótékonykodás, hogy be kell fogadni harmadik világbeli embereket, szerintem második világháborúban játszott szerepük miatt is éreztek kis bűntudatot, mert kvázi kiszolgálták a nácikat. Most meg itt van ez a woke dolog is, ami tovább rontja a helyzetet.

És nem, nem az M1-en láttam, nagyon sok angol nyelvű youtube videó meg podcast is van a témában és a miniszterelnökük is elismerte, hogy bizonyos városrészekben nem urai a helyzetnek. Sok balhé van, amikor Koránt égetnek. Amúgy láttam svéd bűnügyi sorozatokat is, ott is nagyon durva dolgokat mutatnak hogyan működnek ezek az arab, afgán, afrikai klánok. Hát, ha nekik ez kell, sajnálom őket azért.

aug. 14. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
46%
Azoknak fáj a kritika, akik 5-10 évvel ezelőtt fölényeskedve hangoztatták, hogy semmilyen probléma nincs és nem is lesz a tömeges bevándorlásból. Most már nyilvánvaló, hogy hazudtak és/vagy tudatlanok voltak, de ezt nem akarják beismerni, mert akkor már vissza kellene venni az arcból. Hogy ezt elkerüljék, előhúzzák a magyarozást, hogy legyen ürügy elhallgattatni mindenkit, aki nekik nem tetsző tényeket mond. Megjegyzem, ha egy ország gazdasági mutatóitól függ az állampolgárok véleményének érvényessége, akkor a gyarmatosítás legitim volt, mert a gyarmatosító birodalmak gazdagabbak voltak a leigázott népeknél.
aug. 14. 15:25
 22/71 anonim ***** válasza:
43%

"A 2-es kivételével nem is a kérdésre válaszoltatok. 😭"

A svédek most néznek mint hala vízben. A lakosságot elnyomják. Nincs demokrácia. Cenzúra van. Ha megszólal a rendőrfőnök kirúgják. Már évekkel ezelőtt megmondta mi lesz [link]

Ott a működő nyugati demokrácia fellegvárában masszív cenzúra van [link]

aug. 14. 15:27
 23/71 anonim ***** válasza:
0%

Cenzúrával kritizálni egy nappal azután, hogy a képi média gyakorlatilag csak és kizárólag állami tulajdonhoz köthező Magyarországon és én vagyok pszichés...

ebből épits várat.

aug. 14. 15:31
 24/71 anonim ***** válasza:
46%
Svédországról szól a kérdés. Csinálj egy fórumot, ahonnan a számodra kínos témák bannolva vannak, mert itt egyelőre semmilyen szabályzatba nem ütközik, hogy valaki ne Magyarországról kérdezzen.
aug. 14. 15:37
 25/71 anonim ***** válasza:
24%
24 Igen pszichés vagy. Itthon a 400, teletext és társai köpködhetik a jobboldalt, nácizhatják a migrűció kritizálóit. Nyugaton nem lehet
aug. 14. 15:38
 26/71 anonim ***** válasza:
73%

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a kérdés a külföldi politika kategóriában van. A kategória pedig azért lett létrehozva, hogy a külföldi állapotokkal kapcsolatban kérdéseket tegyenek fel.

Emellett létezik a szólásszabadság fogalma, ami magában foglalja, hogy a származásomtól függetlenül elmondjam a véleményem vagy a kérdező.

Értem, hogy sokaknak fáj az igazság, de Svédországban egyáltalán nem áll jól, a közbiztonság Európában a második legrosszabb. Egyáltalán nem neveznék élhetőnek egy olyan országot, ahol napi szinten robbantanak, lövöldöznek, a nemi erőszak száma az egekben és emellé a gyermekvédelem is botrány módon működik.

Mindent összevetve, a svédek nem jó irányba haladnak.

aug. 14. 16:32
 27/71 anonim ***** válasza:
48%
Ha vélemény és szólásszabadság van, akkor meg tessék elfogadni, hogy akármilyen kategóriában is van a kérdés, van, akit zavar, hogy magyar oktat ki mást. Az, hogy mi az igazság és, hogy ez fáj-e?! Az igazság odaát van.
aug. 14. 16:40
 28/71 anonim ***** válasza:
0%
Itt te vagy, aki a magyarságuk miatt akar elhallgattatni másokat.
aug. 14. 16:45
 29/71 anonim ***** válasza:
0%
Én egyetlen dologra próbálom felhivni a figyelmet és nem akarok elhalgattatni senkit, egyedül annyit szeretnék, hogy a magyarság gyakoroljon már némi ÖNKRITIKÁT, mert nem megy. Egyébként, nem vagyok egyedül, mert nem csak én szólalok fel ezellen.
aug. 14. 16:48
 30/71 anonim ***** válasza:
34%
Hazudsz. A magyarságukra hivatkozva próbálod érvényteleníteni, amiket kimondanak és megpróbálod elterelni a témát. Már többedik kérdésnél látom ezt. Amikor kritizálni kell az országot, akkor megy a nyugatra mutogatás, de ha a nyugat csinált rosszul valamit, akkor hirtelen már senki ne nézzen oda és kuss legyen. Szánalmas. Neked kellene önkritikát gyakorolni.
aug. 14. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!