A svédek hogy nem kaptak észbe hamarabb, hogy mi történik a külvárosaikban?
Sok idősebb magyar mondta, hogy a hetvenes, nyolcvanas években Svédország egy nagyon nyugodt ország volt, az emberek nem is zárták az otthonaikat, olyan szintű volt a jólét és a közbiztonság. Aztán elindult ez a jótékonykodás, hogy be kell fogadni harmadik világbeli embereket, szerintem második világháborúban játszott szerepük miatt is éreztek kis bűntudatot, mert kvázi kiszolgálták a nácikat. Most meg itt van ez a woke dolog is, ami tovább rontja a helyzetet.
És nem, nem az M1-en láttam, nagyon sok angol nyelvű youtube videó meg podcast is van a témában és a miniszterelnökük is elismerte, hogy bizonyos városrészekben nem urai a helyzetnek. Sok balhé van, amikor Koránt égetnek. Amúgy láttam svéd bűnügyi sorozatokat is, ott is nagyon durva dolgokat mutatnak hogyan működnek ezek az arab, afgán, afrikai klánok. Hát, ha nekik ez kell, sajnálom őket azért.
Én már az oviban is magyarul tanultam.
És, ha téged irritál ez a viselkedés, akkor képzeld magad a svédek helyében, amikor a suttyó magyar oktatja ki őket bevándorlásról a fekáliadobáló migránsokkal a hátunkon, na az lehet kemény, svédként magyar kritikákat olvasni.
A lényeg, hogy kérj segítséget, amíg nem késő. Vannak bajok és csak úgy tudsz rendet tenni magad körül, ha belül is minden oké.
Talán az a baj az országgal, hogy emberi roncsok próbálnak szarból várat építeni.
Olvasod egyébként, amit irok? Mondom, hogy kértem, de egy ilyen országban az a LÉNYEG, hogy senki sem volt, aki segitett volna, ezért lettem emberi roncs és ezért kell neked szegénynek velem egy országban élned és az én kommentjeimet olvasnod!
Ha nem zárták volna be azon egységeket, ahol a LÉNYEG, hogy tudtak volna rajtam segiteni, most sokkal boldogabb lennél és én nem lennék ekkora nagy bajban. NEM VOLT AKI SEGITETT VOLNA RAJTAM.
"Olvasod egyébként, amit irok?"
Olvasok a sorok között és most is csak a frusztrációdat zúdítod ide, azt remélve, hogy felidegesítesz, hiszen már annyira zavart az elméd, hogy mindenkiben fideszest látsz. Ezért mondtam, hogy számomra egyértelmű mi a valódi problémád.
Ne reménykedj abban, hogy te jelented a változást, mert ugyanúgy a mai Magyarország egy torz végterméke vagy.
Azt viszont komolyan írtam, hogy kérj segítséget, mert szerintem mindenen lehet változtatni és senki, illetve semmi sem veszett ügy.
Remélem egy nap jobban leszel szellemileg is. <3
13@ "amikor látom, mi történik a saját országunkban, akkor nem kezdek el izomból más országokat kritizálni, hanem inkább csendben ülök."
Az EU-nak az a taktikája, hogy amikor megtelnek ott az országok a selejtet betelepítik keletre. Ide akarják majd lerakatnak, ami már ott nem fér el. Érint minket nagyon is. A másik, hogy közösen EU tagok vagyunk. Összefügg a gazdaság, társadalom. Ha onnan menekülni fognak ide jönnek majd.
"kimegyek Svédországba és ott kezeltetem magam, vagy esetleg Graz jöhet még szóba"
Ha pszichés beteg vagy miért trollkodsz? Szedd a gyógyszered
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!