Örülnétek neki, ha Kamala Harris lenne az USA következő elnöke?
#18: „...Biden pl a Trumphoz hasonló Izrael-politikát folytatott”
Nem vagyok Közel-Kelet szakértő, de mintha az elmúlt 3 és fél év híreiből az derült volna ki hogy még egy elnöknek sem volt ennyire feszült a viszonya Izraellel, mint Bidennek. Trumpot viszont kifejezetten szerették, főleg hogy Jeruzsálem ügyében történelmi gesztust tett a zsidók irányába.
Trump győzelme a Fidesznek kedvez, így akármennyire is ellenszenves a Kamala féle kormány, inkább az legyen.
De ha netán Trump győzne arra azért kíváncsi lennék vége lenne e az ukrán háborunak.
21 pont hogy Trumpnak volt feszült viszonya Izraellel,mert ő az orosz antiszemiták miatt jutott hatalomra,meg a demokrata zsidókra azt mondta hogy bolondok, és Sorosozott.
Meg azt mondta hogy "smart Hezbollah" amivel a terroristákat dícsérte és most is ellenezte Izrael gázai hadműveletét.
Biden ellenben az első amerikai elnök aki háború idején Izraelbe ment
25-ös, én vagyok a 17-es, akit szarrá pontoztatok. Nagyot tévedsz, mert nem Biden volt az első amerikai elnök, aki Izraelbe ment háború közepette, hanem Nixon 1974-ben, amikor a Jom Kipur háború folyt, majd 1979-ben békeszerződéssel vége lett.
Tudjátok, csak kicsit tanulni is kéne, nem pedig a médiának alárendelni magatokat...
Nem örülnék neki. Igy is szar helyzetben van az ország mióta a demokrata elnök van.
Az tuti hogy én Trumpra fogok szavazni Novemberben mert az ő elnöksége alatt jobban éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!