Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Algír boxolónak Imane...

Az Algír boxolónak Imane Helifnek, nem paralimpián kellett volna indulnia, mint ennek a transz hölgynek?

Figyelt kérdés

Olvastam pár hete, hogy sokan azt írták hogy annak a nem meghatározott nemű algír boxolónak paralimpián kellett volna indulnia. Most olvasom, hogy valóban létezik ilyen. Már láss csodát a világ alkalmazkodik a jobbosokhoz és már a transznemű paralimpián indul.Vivát!

"Az 50 éves sprinter Petrillo, aki a T12 200 méteren és 400 méteren fog versenyezni, a BBC Sportnak elmondta, hogy a játékokon való részvétele "a befogadás fontos szimbóluma lesz".

"Úgy gondolom, hogy a sportmozgalomnak a tudomány által vezérelve jobb válaszokat kell találnia ezekre a helyzetekre és a transznemű sportolókra" - mondta Parsons. [link]

aug. 13. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Igen !
Nem, mert beírom.....
Nem tudom, nem érdekel
25 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, nem is igazán érdekel. Legtöbb embernek amúgy már szerintem elege van a témából, ezért inkább belinkelem a kókuszgolyó repectjét. Jó étvágyat mindenkinek!

A kókuszgolyó elkészítéséhez a háztartási kekszet ledaráljuk, elkeverjük a szobahőmérsékletű vajjal, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a kakaóval, a tejjel és a rumaromával.

Nedves kézzel golyókat formálunk a masszából, és egyenként megforgatjuk őket a kókuszreszelékben.

A kész kókuszgolyókat fóliával letakarva kb. 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy megkeményedjenek egy kicsit.

aug. 13. 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Neki a férfiak között kellett volna indulni

De az olimpia szivárványos mámorában, feltételezhetően szándékosan nyitva hagyták azt a kiskaput, amin ilyen pnaJankók be tudta somfordálni.

A hölgyike ezóta is csak fenyegetőzik, köpköd és vagdalkozik, mintha nem lenne elég nőgyógyász Franciaországban aki tisztázhatná, hogy a mocskos oroszok jogtalanul tiltották el....

És az IBA vizsgálatok eredményeit sem hagyja nyilvánosságra hozni!

aug. 13. 15:45
 3/14 A kérdező kommentje:
Gondolom nem ez lenne a véleményed, ha egy sokkal jobb adottságokkal rendelkező ember egy elvileg fair küzdelemben szétaláz, amiután egész életedben erre a pályára gyúrtál. Ha nem érdekel nem kellene szétoffolni a kérdést gyermekem
aug. 13. 15:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a liberálisok tiltakoztak, hogy érzékeny téma a férfi teszteredménye és ezért nem engedik nyilvánosságra hozni. Nem azért mert igazolja hogy férfi, hanem mert ez hát érzékeny téma😂
aug. 13. 15:48
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Ember, te magad is megjelöltél olyan opciót, hogy "nem tudom, nem érdekel". Akkor mégis miért probléma, hogy mindezt leírtam kommentben is gyermekem? :D
aug. 13. 15:48
 6/14 A kérdező kommentje:
5 Azt hogy jelőld be, nem azt hogy sírja kommentben és offolj sütireceptem
aug. 13. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

Szerencsére a világ pont nem a jobbosokhoz igazodik, a többséget abszolút nem érdeklik ezek a jobbos témák. Trump választási győzelme is elmehet ezen, pedig nagyon neki állt a zászló, de olyan témákkal foglalkoznak, ami nem érdekli az embereket.

Nem transznemű, hanem nő. Nem operáltatta át magát. Túltengenek benne a férfi hormonok, ennyi.

aug. 13. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
Most már unalmas a téma.
aug. 13. 16:26
 9/14 anonim ***** válasza:
9%
Most hogy megdőltek a cinikus ellenérvek és kilóg a lóláb az algíroknál, most már unalmas....
aug. 13. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Simán kifogják zárni az olimpiákról. Más sportágakban az ilyeneket kizárják, pedig ott egymáshoz sem érnek. És szinte biztos, hogy úgy lett aranyérme, hogy vissza is fogta magát, mert az edzőmeccseken az össze csajt addig verte, amíg le nem sérülnek, aztán bedobták a férfiak közé, mert csak ott találtak neki ellenfelet az edzések során. Ilyen biztos nem lesz 2028-ban.
aug. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!