Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehet mégsem kellett volna...

Lehet mégsem kellett volna beengedni a migrànsokat, lehet most Nyugat-Európa ebben mégis hibázott?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy valóban látok egyfajta olyan kulturális különbséget amivel nem nagyon lehet mit kezdeni, voltam Nyugat-Európában több városban és valóban kezd kényelmetlen lenni már a migránsokkal való együttélés. Elfogadó vagyok én támogattam a migrációt bevallom de most elkezdtem mégiscsak úgy látni hogy ez lehet mégis hiba volt.

Budapesten ahol lakom van egy arab nő teljesen normális teljesen kedves velünk nincs vele semmi baj de megvan a kultúrális különbség éjjel 2:00-kor nagy hangon beszélget és így a körfolyosós házban nem lehet aludni

aug. 10. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Egy olyat mondj, amiben

a nyuggerek nem hibáztak.

aug. 10. 08:47
 12/14 anonim ***** válasza:
45%
A keresztény vallás, amit a magyar valamilyen érthetetlen okból, annyira meg akar védeni, na annak a központja Rómában, a Vatikánban van, ami nyugaton van.
aug. 10. 08:54
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes, az itt röfögő széplelkűek pont azokat támadják, HA!!!! MAGYAR, akik kb ugyanolyan etikai, erkölcsi szinten ketyegnek, mint a kedvenc migráncsaik....:D

Aztán ha a szomszédjukba költözik egy ilyen, valahogy vége lesz hirtelen a nagy szeretetnek....

Mindentől (is) ideges progresszívek, pont ettől ne másznának falra....

aug. 10. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:

10

Arról nrm is beszélve hogy oroszország lakosságának a 20%-a muszlim. Nem is a békés fajtából.

aug. 10. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!