Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehet mégsem kellett volna...

Lehet mégsem kellett volna beengedni a migrànsokat, lehet most Nyugat-Európa ebben mégis hibázott?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy valóban látok egyfajta olyan kulturális különbséget amivel nem nagyon lehet mit kezdeni, voltam Nyugat-Európában több városban és valóban kezd kényelmetlen lenni már a migránsokkal való együttélés. Elfogadó vagyok én támogattam a migrációt bevallom de most elkezdtem mégiscsak úgy látni hogy ez lehet mégis hiba volt.

Budapesten ahol lakom van egy arab nő teljesen normális teljesen kedves velünk nincs vele semmi baj de megvan a kultúrális különbség éjjel 2:00-kor nagy hangon beszélget és így a körfolyosós házban nem lehet aludni

aug. 10. 07:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Megnyugtatásul közlöm, hogy Budapest, ahol laksz, az minden, csak nem nyugat-Európa.
aug. 10. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

"megvan a kultúrális különbség"

. Te mióta élsz társasházban? Ezt kultúrától függetlenül sokan megteszik, főleg az idősek.

Semmi köze ennek ahhoz, hogy arab.

A kérdés: Te szólsz emiatt neki?

aug. 10. 07:54
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Igen szólok picit csöndesebb lesz aztán folytatja
aug. 10. 08:00
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Engem, egyszer egy magyar kirabolt, akkor ezek szerint, hiba volt a magyarokat beengedni Nyugat-Európába?
aug. 10. 08:02
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
A faluból se léptél ki. Migráns mánia... Nem unod még? Te is csak egy buta migráns vagy. Mert a magyarok is betelepültek európába.
aug. 10. 08:03
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
#3: akkor másik kérdés. Magában beszélget?
aug. 10. 08:08
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nyugat-Európába a menekültek érkezése előtt is tele volt muzulmánokkal. Semmivel nem volt jobb mint most.
aug. 10. 08:13
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Igen, ebben a formában hiba volt. Sok itt a woke libsi, úgy látom. :D
aug. 10. 08:21
 9/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
35%
Orosz propagandakérdés, menj vissza Moszkvába és legközelebb tanulj meg jobban magyarul, hogy ne legyen ennyire átlátszó a próbálkozás.
aug. 10. 08:37
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Vicces, hogy Magyarországon, még mindig a muszlimfóbia megy, meg a ruszkiimádat, mikor Irán, aki Oroszország legnagyobb támogatója az ukránok elleni háborúban -és, aki muszlim ország-, azok most akarják megtámadni a magyar kormány másik szövetségesét, Izraelt.
aug. 10. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!