Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa szó nélkül beengedi...

Európa szó nélkül beengedi majd az afgán migránsokat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 17. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Európa van annyira fogyatékos.
2021. aug. 17. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint a huzat.
2021. aug. 17. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Ezek nem bevandorlok hanem menekuktek, kivancsi vagyok te merre mennel ha jonnenek a talibok, es mielott azt mondod majd a kornyezo orszagok befogadjak oket, megsugom nem nem fogadjak.

A kerdes az tehat h az europai kereszteny kultura van e annyira keresztenyi, empatikus h befogadja e ezeket a menekulteket. A valaszt tudom Maria hazaja biztos nem, legfeljebb letelepedesi kotvennyel.

2021. aug. 17. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

3#

A kereszténység nem azt jelenti,hogy bedarálod magad.

Az igazi keresztények azok voltak, akik harcoltak az iszlám ellen.Rengeteg magyar is meghalt azért,hogy az iszlámot visszaszorítsa.

Az áldozatuk ne legyen hiábavaló.

2021. aug. 17. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

Ha megutik az egyik orcad nyusd oda a masikat.

Jezus is felaldozta magat, bizony keresztenynek lenni masok segiteset es aldozatot jelent, nem pedig h utaljuk a muszlimokat, foleg nem a valodi menekulteket.

Kerdezd meg a Papat vagy barmilyen hiteles papot h a keresztes hadjaratok mennyire keresztenyiek.

Igazabol nem vagytok ti keresztenyek csak rasszistak akik ezzel takaroznak.

2021. aug. 17. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Én nem vagyok rasszista, xenofób vagyok, és megvetem az iszlám vallást.

2021. aug. 17. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

5#

Az előző pápa meg bevándorlásellenes volt.

Keresztény, aki a keresztény földet, kultúrkört védi.Aki elpusztítja azt a bevándorlással,az nem keresztény.

Magyarországon, a régi szép időkben ácsszeggel rögzítettek egy turbánt annak a koponyájához, aki kollaborált az iszlamistákkal.Most is azt kellene, alighanem a liberálisok és a baloldalak nagy része turbánnal mászkálna, már ha túlélné az ácsszeget.

2021. aug. 17. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Fogalmad sincs Jezus tanitasarol, de nekem tok mind1 h miben hiszel, megsugom nem kereszteny vagy, max templomba jaro.
2021. aug. 17. 21:05
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Szrok én a vallàsra meg hitre politikára meg mivel ki takaródzik, elég koszosképű van már így is...oldják meg maguk...
2021. aug. 17. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Beengedi? :) Ok maguk menekitik ki oket Afganisztanbol ... mindenkit aki segitette a munkajukat.
2021. aug. 17. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!