Vannak még élhető részei a nyugatnak?
Figyelt kérdés
Közbiztonság és köztisztaság szempontjából.aug. 9. 11:32
11/23 anonim válasza:
Szegény kérdező, nem semmi pech lehet, hogy folyton ilyenekbe futsz bele. Én baromi szerencsés vagyok, mert soha, semmi ilyesféle nem ért, főleg Londonban, de Franciaországban is voltam már 3x.
12/23 anonim válasza:
Magyarországnal csak jobb helyek vannak
13/23 anonim válasza:
Elnézve, hogy mennyire koszosak a magyar nagyvárosok, és minden második faluban van putri problémás kisebbségekkel, elég ironikus a nyugaton szörnyűlködni.
14/23 anonim válasza:
De azt ugye tudod, hogy Nyugat-EURÓPÁN kívül vannak még más országok nyugaton? Van pl. egy valamilyen USA nevű(?), az elméletileg elég gazdag ország.
16/23 anonim válasza:
A vidék általában szép és élhető, főként Bajorországban és Ausztriában jártam. Svájcban a nagyobb városok is abszolút patyolat tiszták.
17/23 anonim válasza:
Állítólag a németeknél annyira rossz a helyzet, hogy vízzel mosakodnak, hideg sört isznak és sötétben alszanak :(
18/23 Fsms válasza:
Gyerekemet a Tímár utcai hév megállóban támadtak meg este 7.00 körül.
Az elkövetőt a végén 6 hónapra csukták le. Ez Budapest. Miről beszélsz?
19/23 anonim válasza:
Az aztán csudaélhető hely, ahol elvisz a rendőrség, mert a lányod rajzol egy békéset, vagy feltartasz egy fehér lapot.
20/23 anonim válasza:
"mennyire koszosak a magyar nagyvárosok"
Csak a főváros az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!