Vannak még élhető részei a nyugatnak?
Figyelt kérdés
Közbiztonság és köztisztaság szempontjából.aug. 9. 11:32
2/23 anonim válasza:
Nincsenek, maradj itthon! Itt minden jobb.
4/23 anonim válasza:
Az egész Nyugat! Ezerszer inkább, mint Magyarország.
5/23 anonim válasza:
Felcsútra azt mondják, az egész jó hely.
6/23 anonim válasza:
Kérdező, áramlanak a magyarok nyugatra. Gondolod azért teszik, mert ott kevésbé élhető, mint itt?
7/23 anonim válasza:
Nincsenek. Mind éhenfagytak. Ami maradt, az tiszta Mad Max. Ki ne tedd a lábad Ökörítófülpösről!
9/23 anonim válasza:
Nem tudom tudtad-e hogy elmész egy autószervizbe ami nyitott, nincs porta.vagy a szalonnak az új autói állnak a nyílt utcán és senki nem bántja őket.nem tudom hogy hogyan lehetne érzékeltetni a rendet, nyugalmat, közbiztonságot neked,aki a belvárosnál messzebb még sohasem járt.
10/23 A kérdező kommentje:
"Vannak persze."
Hol? Engem Marseille belvárosában napközben kiraboltak késsel, de voltam Párizsban, ott sem jobb a helyzet, a belvárosban sem. Londonban is halálfélelmem volt a belvároson kívül, Granada környéke is rossz és cserébe még tök lepukkadt. Hol van rend és fegyelem? Svájc? Írország ? Németország? Hollandia?
aug. 9. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!