Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberális ideológia tönkre...

A liberális ideológia tönkre vágott egy virágzó és jól élhető országot?

Figyelt kérdés

"Svédország ezzel hivatalosan is az Európai Unió legveszélyesebb országává vált. Ez a változás alig egy évtized alatt játszódott le"

"a felelőtlen bevándorlási politika és a sikertelen integráció felelős"

[link]

Franciaországgal is mi a helyzet... Marseille féle gettóvárosok jöttek létre. Oké, náluk ez már nagyon régi probléma. Viszont Németország szépen követi őket. Nekik miért kell lezülleszteni az országot? Hát nem látják, hogy nem jó a multikulti?

Kérdezném a hazai liberálisokat, hogy mi a véleményetek a svéd helyzetről.

Jó az, ha az EU-ban ilyen migráns politika uralkodik?

febr. 9. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Jó, valamit valamiért, nyilván a liberalizmusnak hátránya is van.
febr. 9. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

"Ez a változás alig egy évtized alatt játszódott le"

Ez nem igaz.40 èv alatt kb.Fokozatosan.

Akkor borult el az agyuk ès kezdtèk beengedni a migròkat.

febr. 9. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Ez hazugság, ezek a bűnesetek egymástól elszigetelt, független történések, amelyet az elkövetők hányattatott sorsa váltott ki!
febr. 9. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Hamarosan eltűnik a fehér ember
febr. 9. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
A túlélésért folytatott kűzdelemben a természet nem bocsájtja meg a gyengeséget, ha egy faj elveszti önvédelmi képességét más fajok kiszorítják az életteréből.
febr. 9. 17:17
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező nem nyert a hazugságod svédekkel kapcsolatban. Svédeknél utóbbi 1,5 évben konzervatív-liberális kormány van. Előtte 8 évig szocdemek voltak hatalmon.

Így az utóbbi 10 év alatti liberális koncepciódat sajnálatos módon nem támasztják alá tények.

1990-ben voltam Stockholmban és egy erdélyi menekült sajnálkozott azon mennyi a bevándorló már akkor is. A kis élelmiszer boltok pedig mind török kézen voltak.

febr. 9. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit átestek a ló túloldalára. Majd korrigálnak.
febr. 9. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
A svédeknél is 160000 ft minimálbér vagy mit értesz tönkr vágás allat ja hogy, 1 millio a minimálbér szegények.Nagyon rossz lehet nekik az élet te meg menjél kukázni munka melett talán ide haza akkor nem halsz éhen
febr. 9. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Én 2015-16-ben a nyitott politika, más néven a "Willkommenskultur" támogatója voltam, abból kiindulva, hogy háború, szegénység, muszlim fundamentalisták elöli menekülés...stb. Viszont már akkor is erős kerítés támogató voltam, erre is pl. a bűnözők és a muszlim fundamentalisták kiszűrése miatt többek között.

Ma már nagyon nem vagyok a nyitott politika híve, igen is erőteljesebben kell szűrni a bevándorlókat, mennyire nyitott a muszlim szélsőséges gondolatokra, bűnözésre hajlamos-e és akar-e dolgozni vagy csak a szociális ellátás miatt jön ide-e.

Tőlem nagyon távolt áll az ultrakonzervatív és a nacionalista politikusok meg pártok, deeee a tény az tény, be kell ismerni, hogy részben igazuk lett anno, hogy meg fog nőni Európában a bűnözés, a terror esetek száma, a vallási- és kulturális különbség okozta támadások.

Aki követi a politikát, nem kell itt szakvéleményeket meg statisztikákat olvasgatni, meg kell nézni, hogy Európában lassan, de biztosan egyre jobban nő a bevándorlás ellenes pártok népszerűsége. Mi az oka ?

febr. 10. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Egyesek miért hiszik azt, hogy azért mert jó a fizu Svédországban, ez megoldja a közbiztonsági problémákat is? Ha én Svédországban jól keresek ipari gépkezelőként, attól mitől lesz biztonságosabb Malmö?
febr. 10. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!