Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik az orosz-ukrán háborúban...

Akik az orosz-ukrán háborúban USA és Ukrajna pártiak azok tisztában vannak vele, hogy az USA kiírtotta az indiánok nagy részét, ukrán nácik pedig ciánt akartak tenni Beregszász ivóvízébe?

Figyelt kérdés

aug. 1. 14:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
45%

Nem, szeretem a sóletet is, shaksukát is és a kecskeszexet is, de hogy jön ez ide?

Ettöl még buta egybites maradsz, nem változtat ezen, akármilyen liber´´alt maszlaggal jössz.

"a nácik nem komázták az oroszokat"

Molotov ribbentrop paktum. De ha már itt tartunk, az oroszok nem szerették a rabbikat sem. :)

aug. 1. 22:26
 42/106 anonim ***** válasza:
0%

Ne gyere a Molotov-Ribbentrop paktummal, mert mindkét fél részéről csak időhúzás volt. Az meg marhára releváns, hogy a ruszkik se szerették a rabbikat. Én nem szeretem se a ruszkit, se a rabbit, de még az ukránt se csipázom. Csak tudod, a hoholnak nincs 6000 atombombája, amivel fenyegeti az egész világot... Ez a k@rvára nem mindegy, kiscsibe!

aug. 1. 22:35
 43/106 anonim ***** válasza:
28%

42 azért a pöcsöd szörös már, hogy kiscsibézel?

A végen még kiderül, hogy nem is vagy olyan egybites mint tetteted?

Én sem szeretem egyiket sem, de nem is gyülölöm.

"Csak tudod, a hoholnak nincs 6000 atombombája, amivel fenyegeti az egész világot..."

Nincs csak a cimbijének, aki most is németkhez készül telepíteni silókat.

Kubánál meg mennyire fel voltak háborodva fordított esetben.

aug. 1. 23:16
 44/106 anonim ***** válasza:

"Nincs csak a cimbijének, aki most is németkhez készül telepíteni silókat."

Nem, nem telepít a németekhez silókat. A németeknél a korábbi megállapodások értelmében tárolnak nukleáris fegyverek a bücheli légitámaszponton, most az orosz fenyegetésre válaszul telepítenek Tomahawk cirkálórakétákat Németországba.

Oroszország több, mint két éve fenyegeti az európai országokat nukleáris csapással és a nemzetközi egyezményeket megszegve atomfegyvert telepített Fehéroroszországba.

Nem gond, ha pontosan fogalmazol ( esetleg nem hazudsz ).

aug. 1. 23:24
 45/106 anonim ***** válasza:
45%

"most az orosz fenyegetésre válaszul telepítenek Tomahawk cirkálórakétákat Németországba."

Erre nem volt meg nekem a nagyar zsargon, sajnálom. "Tomahawk Marschflugkörper", én ezt hallom napmintnap. És nem vagyok honvédemi szaki.

Nekem az annyi, hogy hoznak valamit, ami az oroszoknak nem tetszik, és idebaxnak, ha kell.

Nem tudom mi ez pontosan, de a hírek alapján nem kimondott védelmi eszköz.

aug. 1. 23:37
 46/106 anonim ***** válasza:

"hogy hoznak valamit, ami az oroszoknak nem tetszik, és idebaxnak, ha kell"

Előtte is volt olyan, ami nem tetszett nekik és évtizedekre visszamenőleg célpont volt Németország. Furcsa, de za nem volt hír, hogy az oroszok nukleáris fegyvert telepítettek Kalinyingrádba és Fehéroroszországba? Előbbi csak 350km és a telepített fegyverrendszerek lőtávja meghaladja a 2000km-t. :)

A két esemény megtörtént 2022-ben és 2023-ban és ez senkinek nem tetszett Európában, főleg úgy hogy két éve nukleáris csapással fenyegetnek.

aug. 1. 23:41
 47/106 anonim ***** válasza:
45%

"Furcsa, de za nem volt hír, hogy az oroszok nukleáris fegyvert telepítettek Kalinyingrádba és Fehéroroszországba? Előbbi csak 350km és a telepített fegyverrendszerek lőtávja meghaladja a 2000km-t. :)"

Ezt konkrátan nem reklámozták agyon, mert nem hallottam. A Lukasenkoval való összeborulás, meg az esetleges fehérorosz szövetség belépése téma volt de több nem.

És nem orbanrádióról beszélünk, nem is magyarról.

"főleg úgy hogy két éve nukleáris csapással fenyegetnek."

Célozgatnak, nagyon is odafigyelnek, hogy ez sose legyen kerekperec kimondva. "Ha beavatkoznak, annak a háborúnak nem lesz nyertese."

Mindenki tudja mit jelent, de nincs kimondva.

aug. 1. 23:48
 48/106 anonim ***** válasza:

"Célozgatnak, nagyon is odafigyelnek, hogy ez sose legyen kerekperec kimondva."

Nem, nem csak célozgatnak. Putyinnak volt egy erős kijelentése 2022 elején amiből kénytelen volt visszakozni, de az orosz állammédia és a vezetők azon köre akiknek nincs semmilyen jogosultsága a nukleáris fegyverekhez azóta is kimondják helyette amit ki kell.

aug. 1. 23:56
 49/106 anonim ***** válasza:
0%

Attól, mert nem hallottad, még igaz, Putyin meg Lukasenka még nagy médiaeseményt is rendeztek ezen eset kapcsán. Viszont az érdekes mód megüti a füled, hogy 2026-ban esetleg mennek amerikai atomfegyverek Németországba. Nem arról van szó, hogy olyan dolgokat nem hallasz meg, amelyeket nem akarsz?🤭

aug. 2. 00:02
 50/106 anonim ***** válasza:
78%

"30 évvel ezelötti töténelemkönyv szerint nem volt véres"

Ja, azok a kedves népek csak úgy önzetlenül ide adták nekünk. Utána meg jartak a magyarok Európát és mindenhol önzetlenül adták nekünk az aranyat, milyen kis rendesek.

"Szovjetek. Azaz lehett kozákok, lettek, litvánok, kirgizek ..."

Meg oroszok! Azt kifelejtetted.

Nagyon szánalmas már ez a magunk és oroszok piedesztálra emelése mintha valami felsőbbrendű faj lennénk. Ugyanolyan gyarló az összes nép a földön, mit kell mindig mentegetni az oroszokat? Igenis sok van a rovasukon.

aug. 2. 06:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!