Elítéled J.K. Rowling alábbi kijelentését amit egy transznemű nővel kapcsolatban tett? 2024-ben, lehet ilyeneket mondani?
"2024-ben, lehet ilyeneket mondani?"
Igen, 2024-ben is lehet véleménye az embernek. Még... Amúgy egyetéretek vele.
2024-ben folyik az érzékenyítés, azért kérdezem.
Őszintén szólva én már nem tudom, hogyan kellene viselkedni, mi a helyes.
Nem vicc. Kicsit összezavarodtam.
"Szerintem egy transzexuális embernek, joga van hozzá, hogy annyira éljen teljeskörű életet, amennyire lehetősége van ehhez."
Mondjuk az emberek sokkal elfogadóbbak lennének ha a transzexuális ember egyszerűen transzexuális lenne, nem ennek tetejébe még degenerált is.
Az ilyet már 2004-ben is el kellett volna ítélni.
(Igazából bármikor.)
4, ha a hatalom megengedné a nemváltást, és, hogy egy önmagát férfinak, vagy nőnek tartó személy, férfiként, vagy nőként élhessen 100%-os életet, a személyijét is beleértve, ezzel nem provokálva és szégyenbe taszitva őket, na az nagy segitség lenne a magyar transzexuális családok számára.
Jelen pillanatban a magyar kormány tesz azért, nem keveset, hogy a lehető legjobban osszák meg velük a társadalmat, úgy, hogy a transzok ezt nem akarják.
Én már azon is meglepődöm, hogy a másság politikai téma lett. Bár lehet mindig az volt, csak nem kapott olyan nagy figyelmet, mint mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!