Igazak az alábbi pontok Németországról? Valóban nem lehet kritizálni a mainstream-et, különben ellehetetlenítik?
Forrásként belinkelem ezt: https://www.youtube.com/watch?v=nV21to40skE ,
hogy aki nagyon akarja, az megtudja nézni.
1.: Egy német humorista azt állította, hogy fellépése során kritizálta Merkel bevándorlás politikáját, azóta sehol nem tudott fellépni,
egy másik német szintén ezt állította, hogy szakmailag teljesen ellehetetlenítik kirúgják a munkahelyéről az embert ezért.
2.: Egy magyar azt mondta, hogy az óvodában dolgozott, és amikor a keresztet hordta végig, akkor megkérték, hogy ezt ne tegye, mert NA EZT FIGYELJÉTEK, ZAVARJA A MUSZLIM BEVÁNDORLÓKAT!!
Igen tudnék példát mondani. Engem pl rohadtul bánt és sért az, hogy a magyar helyzet helyett, a némettel foglalkoznak Magyarországon és röhögnek rajta.
Az én lelkemet ez rohadtul bántja. Nekem Németországba kellett jöjjek ahhoz, hogy normálisan tudjak élni, mert a saját hazám ezt nem adta meg nekem. Ez rohadtul fáj.
Az ugye megvan, hogy Merkel 3 éve visszavonult. Szerinted mégis milyen bevándorláspolitikája van? És ha lenne neki, a pszichiáterén kívül ki foglalkozna vele?
"Tehát akkor szabadon lehetett viccelődni,"
Azt írtam, hogy "LEHETETT", múltidő. Tanuld meg értelmezni, amit olvasol.
"migránsbűnözést le lehet írni?"
Nem lehet. Ilyesmiért még lehet hogy meg is vádolnak nepcsoport elleni uszítással, nem csak ellehetetlenítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!