A magyar baloldaliak miért nem tudnak beletörődni, hogy Trump győz majd?
Baloldali ember vagyok, nem tudok kire szavazni, mert nincs olyan párt, ami az én értékeimet képviselné. Vagyis egészen pontosan 2 opció van:
-vagy én nem vagyok baloldali, csak nem tudok róla
-vagy a baloldalinak hivott politikai pártok nem baloldaliak valójában.
Egyébként meg Trámpli Amerika problémája, nem az enyém. Ha megint képesek megválasztani ezt a köztörvényes vadbarmot, egyék meg, amit főztek.
11.
sokkal jobbak azok a demokrata politikusok amelyek még nem buktak le és tovább tudnak bűnözni ugye? elmondom mindegyik politikus bűnöző csak Trump lebukott ennyi!
ha Trump nyer nem lesz világháború és csökken a magyar infláció ezt nem engedheti a magyar bal oldal!
elnézést az én hibámb, rosszul tettem föl a kérdést!
úgy akartam hogy a nemzetközi baloldal magyarországi kirendeltsége
Semmi baj, mindenki hibázhat, de a nemzetközi baloldalnak sincs Magyarországon kirendeltsége.
Az nem nemzetközi kirendeltség, hogy őfelsége ellenzéke valaki.
Baloldalinak vallom magam és totál nem érdekel, hogy Trump győz-e.
Egyszer már volt elnök, semmiben se különbözött az a 4 év az azt megelőzőtől, vagy utána jövőtől itt a Kárpát-medencében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!