A külföldön dolgozó magyarok mind baloldaliak és Gyurcsány emberei?
Figyelt kérdés
máj. 1. 19:14
3/7 anonim válasza:
Csak szólok: nem mindenki Gyurcsány embere meg balliberális aki utálja Orbáncot, csak a lakájmédia szerint. Mostantól már ezt is tudod.
5/7 anonim válasza:
Attól függ kit kérdezel.
Ha a fideszt, akkor igen...de nekik mindenki = Gyurcsánnyal, aki nem a csüngőhasút ajnározza.
6/7 anonim válasza:
Már egy ideje hazajöttem, de nem, a Gurcsányt kimondottan utáltam.
Mivel kint alig foglalkoztam politikával, a többi párttal sem sokat törődtem, csak annyiban érdekelt a hazai közélet, amennyiben az engem valamilyen módon érintett.
A kinti politikával sem sokat foglalkoztam, mert ugye - mi közöm hozzá?
7/7 MDaniel98 válasza:
A szavazatok alapján amit a külföldön dolgozó magyarok szavazataiból le lehet venni, se a Fidesz, se a DK nem túlzottan népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!