Baloldaliak! Amikor Gyurcsány bejelentette, hogy el***ta mi volt az első reakciótok ?
Jelentkezek a napi legjelentéktelenebb válasz díjért: nem az szirvárgott ki hogy elqrta hanem az hogy elqrták! Többes számban.
A mostani rendszert sem Orbán egy magas alkotja, elég sokan asszisztálnak a rendszer működéséhez.
Számomra nem okozott semmi extrát Gyurcsány bejelentése. Az előző kormányokról is utólag derült ki, hogy az elképzeléseik és állításaik sok esetben köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Ezt legalább a ciklus közben megtudtuk.
Orbán meg hazudott már 1000x annyit mint gyurcsány.
Menj és gyújstd fel a tv székházat.
Szerintem akkor is azt gondolták, a főnöknek igaza van. Nem gondoltam, hogy ennyi év után a baloldaliak még mindig a seggébe bújnak.
Dehát féleszűek közt a nagyotmondó a király.
Az, hogy végre egy politikus változást akar és kimondja az igazságot.
Azóta is csak hazugságokkal lehet választást nyerni, értelmes egy nép a magyar 😂!
Nem mintha Gyurcsányék tisztességesek lennének, de Orbánékhoz képest szentek.
Azt sem értem amúgy, hogy miért csak ebben a két emberben gondolkodnak a népek, van itt még pár millió, aki korrektebb, ezeket a népnyúzókat normális helyen már minimum lecsukták volna.
De hát ez van, a családom már nem magyar állampolgár, én idősebb vagyok, szóval nem különösebben izgat, hogy mi lesz itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!