Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak! Amikor Gyurcsány...

Baloldaliak! Amikor Gyurcsány bejelentette, hogy el***ta mi volt az első reakciótok ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Majdnem 20 éve történt az öszödi beszéd, tata. Az Alzheimer miatt kezd kiesni neked az idő, vagy mi?
2023. szept. 3. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagyok bal (f.), de ismét megnéztem az akkor még you tube on elérhető "Gyurcsány idegbeteg?" C. videót és vártam hogy mihamarabb eltünjön a politika pöcegödrében
2023. szept. 3. 23:45
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

Jelentkezek a napi legjelentéktelenebb válasz díjért: nem az szirvárgott ki hogy elqrta hanem az hogy elqrták! Többes számban.

A mostani rendszert sem Orbán egy magas alkotja, elég sokan asszisztálnak a rendszer működéséhez.

Számomra nem okozott semmi extrát Gyurcsány bejelentése. Az előző kormányokról is utólag derült ki, hogy az elképzeléseik és állításaik sok esetben köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Ezt legalább a ciklus közben megtudtuk.

2023. szept. 3. 23:49
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Ugyan nem vagyok baloldali, de az, hogy biztos lesz majd olyan ütődött agyhalott, aki 17 év múlva még mindig ezen fog lovagolni.
2023. szept. 4. 06:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Röhögtem, hogy ez mennyire ciki neki. Azt nem gondoltam volna, hogy erőszakos tüntetésekbe fordul a dolog.
2023. szept. 4. 07:34
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Orbán meg hazudott már 1000x annyit mint gyurcsány.

Menj és gyújstd fel a tv székházat.

2023. szept. 4. 07:45
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Orbán és bandája, már nagyságrendekkel többször arconköpte a jónépet, mint annó Gyurcsány, de ne vegyétek ám észre véletlenül se!
2023. szept. 4. 08:02
 8/13 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem akkor is azt gondolták, a főnöknek igaza van. Nem gondoltam, hogy ennyi év után a baloldaliak még mindig a seggébe bújnak.

Dehát féleszűek közt a nagyotmondó a király.

2023. szept. 4. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy őszinte beszéd volt, ennyit tudnak meg a nevüket.
2023. szept. 4. 08:26
 10/13 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy végre egy politikus változást akar és kimondja az igazságot.

Azóta is csak hazugságokkal lehet választást nyerni, értelmes egy nép a magyar 😂!

Nem mintha Gyurcsányék tisztességesek lennének, de Orbánékhoz képest szentek.

Azt sem értem amúgy, hogy miért csak ebben a két emberben gondolkodnak a népek, van itt még pár millió, aki korrektebb, ezeket a népnyúzókat normális helyen már minimum lecsukták volna.

De hát ez van, a családom már nem magyar állampolgár, én idősebb vagyok, szóval nem különösebben izgat, hogy mi lesz itt.

2023. szept. 4. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!