Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Észak-Koreába kapnék menekült...

Észak-Koreába kapnék menekült státuszt, mint a kapitalista Orbán diktatúra disszidense?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk vennék jegyeket Észak-Koreába, majd ott miután beléptem az országba felkeresnék egy helyi irodát és benyújtanám a menekültkérelmemet. Arra hivatkoznék, hogy az orbáni kapitalista terror elől disszidáltam.

Szerintetek adnának nekem menekültstátuszt?

Elvégre ennél az Orbán-rezsimnél rosszabb már nem lehet...

jún. 30. 14:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Orbánnál semmi sem lehet rosszabb.

Azok túl közel vannak, mi van ha megtalálnak Orbán emberei? Vagy ne adj ég kiadatnak a Fidesz huntának.

júl. 11. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 látom, hogy ez egy komolytalan kérdés.

"Orbánnál semmi sem lehet rosszabb."

De, lehet rosszabb. A kommunista országok mind rosszabbak mint Magyarország, és Észak-Korea még azok közül is a legborzasztóbb.

júl. 11. 21:09
 13/15 A kérdező kommentje:
ezt a pestisrácokon olvastad?
júl. 12. 06:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces vagy. Nem olvasok Fideszes oldalakat. Észak-Koreáról viszont olvastam már pár könyvnyit. Annál az országnál a halál is jobb.

Egyébként Dél-korea nem jön szóba? Az sokkal jobb hely minden tekintetben. Ha már Ázsia.

júl. 12. 07:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Észak, dél, kelet, nyugat Korea egy kutya nekem. Teljesen mindegy, csak el ebből az országból! Minnél messzebre orbánisztánból

júl. 12. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!