Azok, akik azt állítják, hogy az EU egy diktatúra, Oroszország meg demokrácia, azok hogy definiálják a diktatúra fogalmát?
Már rengetegszer olvastam, hogy Oroszország (meg Belarusz) demokratikus, az EU meg egy liberális diktatúra. Máshol is, tüntetések Oroszország mellett, hogy az EU diktatúra, miközben Oroszországban már rég börtönben lennének, ha tüntetnének a hatalom ellen.
Az ilyen emberek ezt tényleg el is hiszik?
Hogyan definiálják az ilyenek a diktatúra fogalmát? Vagy nekik mi számít mégis diktatúrának?
Vagy nekik az a diktatúra, ha a kormány nem az ő véleményükön van?
Oroszország is diktatúra, de az legalább felhasználóbarát. Jót akar a népességnek. Nyugaton beengedik a végtelen emberekre a vadembereket, mecseteket is építenek nekik és ki is teszik a szoclakásból őket, hogy a vademberek megszálljanak.
Ha ez nem lenne elég még a szexuális selejtekkel átneveltetik a gyermekek és beviszik egy világháborúba a kontinenst. Nem tudom hogy vagytok vele, de ez brutális. Ennál rosszabb vezetők nem is lehetnánek
Ezek a birkák tényleg elhiszik.
Szerencse, hogy amikor majd fordul a szél és a ruszkik lesznek a feketeseggűek a parancs szerint, akkor ez a sok kretén sípszóra vált identitást lelki törés nélkül.
Rá két napra pedig teljes meggyőződéssel fogja állítani, hogy mindíg is utálta a bolsi orosz imperializmust.
"Nyugaton beengedik a végtelen emberekre a vadembereket, mecseteket is építenek nekik"
Oroszország dugig van közép-ázsiai muszlim bevándorlókkal, plusz az ország lakosságának majdnem 20%-a muszlim.
Rengetegszer hajtottak végre terrortámadásokat muszlimok, legutóbb az IS, aztán azelőtt a kirgíz metró robbantó, meg a csecsenek, dagesztániak stb.
Oroszország diktatúra, nem is kérdés.
Most már az EU is diktatúra, vagy minek neveznéd? Bármilyen erőszakkal átnyomják az akaratukat a tagállamokon. Ha valaki (valamelyik ország) nem áll kötélnek egyből (azaz pl. használni meri az eszét), azt ellehetetlenítik, kivéreztetik.
Végezetül: Ha azt hiszed, hogy ha együtt bégetnénk a birkanyájjal egy ballibsi kormánnyal az élünkön, akkor jobb dolgunk lenne, (többre tartana, jobban tartana minket egy fokkal is az eu), akkor nagyon-nagyon naiv vagy.
8
Én tudom hogy effektíve nincs olyan hogy "demokrácia", mert hogy nem is lehet. Az csak egy hivatkozási alap a hatalom kezében a legjobb esetben is!
De az elnyomó rezsim, az bizony tényleg megfoszt a személyes szabadságodtól. Márpedig a putyini diktatúra ezt teszi.
Nem életképesebb hosszú távon a nyugati demokráciának nevezett államvezetés sem, a nyugati kapitalista világ is pusztító hatással van a világra, de ehhez képest is sokkal pusztítóbb egy keleti diktatúra, még akkor is, ha látszólag nagyobb a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!