A globalizmusért rajongókat nem zavarja, a globalista világelit a demokrácia, emberi jogok és jogállamiság arany babérkoszorúval szegélyezett országútjának végén egy soha nem látott totális diktatúrát kíván kiépíteni?
Mert hát valljuk be a világkormány nem jelenthet mást és nem is nagyon titkolják ezt ma már.
Mert azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy majd az amerikai elit szervezésében, a Föld népe megválasztja a világparlamentet (aminek a 80%-a nem "nyugati" lesz) és ez a parlament felállít majd egy kormányt aminek "keleti" ill. afrikai többsége lesz.
Mert szerinted mi lehet még a világkormány?
Nem látsz tovább az orrodnál, mert homokban van a fejed!
#3: tanulj meg érvelni.
Az nem érv, hogy "nekem van igazam, amíg nem bozonyítod az állításom ellenkezőjét", "nelem van igazam, mert nem tudom elképzelni, hogy máshogy legyen" vagy "nekem van igazam, mert Te hülye vagy".
Jaja a covid világ diktatúra sem létezett nekik mert az hitték a f*z túloldalán viltak, de nem!
Majd a következő "vírusnál"? megtudják!
Kinai minta jön aki nem engedelmeskedik az nem utazhat nem vásárolhat "virus" után sem és lesz covid igazolvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!