Na, pontosan így járnánk mi is??
Azért nem kicsit gáz szerintem, hogy azok papolnak jogállamiságról, akik valójában lábbal tiporják...és hát a tipikus EU kettős mérce...
Ha kiakartok lépni, én támogatlak titeket.
Egyébként a legyel "jogállamiás" esetében, tessék megnézni, hogy mennyit javult a kormányváltás óta a lengyel zloty és mennyivel jobb gazdasági adatok lettek fél év alatt, mint a nemzetiős PIS alatt -akik egyébként ugyanúgy támogatják Ukrajnát, mint mi nem-.
De, ha nem tetszik, tessék belőle kilépni a folyamatos sirás helyett.
1# ki beszélt itt kilépésről??
Te olvastál itt, vagy a cikkben ilyet?...
Na szóval, akkor a TE kedvedért, szerinted nem problémás, hogy a lengyel államfő szerint a jogállamisági eljárás egy zsarolás, egy színjáték, és hogy amint azoknak tetsző kormány alakul, azonnal be is fejezik???
Erről ertekezz!!
2. nem a magyar gazdasági adatok, a legjobb esetben is stagnálnak, továbbra is az EU legszegényebb országa vagyunk, akiket már Románia is megelőzött.
A kritizálással kapcsolatban, szerény véleményem szerint, túl vagyunk azon a ponton, ami az egészséges kritizálást jelenti. Magyarországnak elemi problémái vannak az Európai Únióval, olyan alapkoncepcionális gondok, amik túl mennek a kritikán. Én nem szeretném, hogy egy olyan ország az EU tagja maradjon, ami az alapokkal nem ért egyet. Lengyelország tudott ezen változtatni, mi nem is akarunk.
3, én, én beszélek itt kilépésről. ÉN, Én, én.
Lépjetek ki, ha nem tetszenek a feltételek, senki sem kényszeriti az országot, hogy kötelező jelleggel tagnak kell maradnia.
4: Hatalmas tévedés:
Meglepte az elemzőket a friss GDP-adat
Szinte kivétel nélkül alacsonyabb növekedést vártak az év elején a hazai elemzők
Előrejelzésünk szerint a gazdaság teljesítménye az idei év egészében 2,8 százalékkal növekedhet
6, hatalmasat tévedtem, 2,8%-os hatalmas tévedésem van, aláirom, hogy igazad van.
Lépjetek ki kérlek.
"Ha kiakartok lépni, én támogatlak titeket."
hát igen amikor értelmezni nem tudsz, de arra van eszed hogy okoskodj és beszólj. ostoba :D
így járnánk mi is, a pofa nem tetszik nekik.
orbánék kormányzása előtt nem igazán jelentkeztek az olyan oldalak, szervezetek akik mindig bírálták volna magyarországot hogy utolsók vagyunk a bérekben, milyen a gazdasági helyzet, stb.
akkor szimpi kormány volt és minden szép és jó.
most lengyelország a bizonyíték arra hogy kétszínűek az euban.
az eu olyan mint a munkahely, ha nem vagy szimpi a főnöknek teperhetsz te, akkor is egy sz*r vagy a szemében. ha szimpi vagy akkor jókutya vagy akkor is ha lófszt se csinálsz.
ha visszapofázol megkapod a magadét, ha bólogatsz akkor ügyes okos vagy.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!