Miben halhatott meg pontosan Navalnij?
Szerintem jo orosz szokas szerint addig vertek az orok, amig birta a szerencsetlen.
Es aki ezt neki elintezte, az orban puszipajtasa. Megyek okadni.
van felvétel,ahol Navalnij milliókat kér azért,hogy színes forradalmat robbantson ki Oroszországban. szóval nem olyan ártatlan mint hiszik.
szerintem csak nem bírta a börtön körülményeit és ezért halt meg
"Miben halhatott meg pontosan Navalnij?"
Börtöncellában.
Én nem voltam ott, fogalmam sincs, de gyanitom, hogy, ha nem takaritjuk el a mi Putyinunkat, akkor hamarosan nálunk is fel fogja ütni ez a kór magát, mint megannyi más a ruszkik felől.
Nyugodjék békében.
Amibe az eu küldött:
Amennyiben Navalnijt Putyin nyiratta ki, ezt ,eg az eu, vagy amerika
Furcsa körülmények között halt meg az EU-s Ursula ellen épp a biróságra iratokat beszállitó képviselő?
Meghalt miközben az iratokat a tárgyalásra vitte!
Michèle Rivasi, a zöld európai parlamenti képviselő, aki az Európai Bizottság elnöke és a Pfizer vezérigazgatója közötti SMS-váltások nyilvánosságra hozatalát szorgalmazta, 70 éves korában, szerdán, november 29-én hunyt el szívrohamban, miközben az Európai Parlamentbe tartott. Brüsszel.
A legizgalmasabb, hogy alíg halt meg, de már kinn volt a hír, hogy leállt szíve.
Boncolás minden nélkül, tűpontosan.
A "boncolást" pedig meg kellett ismételni. Ugyan miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!