Ha Ukrajnát felvennék az EU-ba akkor csak őket, vagy ugyanúgy minket is piszkálnának a jogállamisággal és a demokrácia csorbulásával?
Tavaly február előtt szerintem mindenki kételkedett hogy Ukrajna valaha EU tag legyen mivel a feltételeik nagyrészt nincsenek meg. Ma meg már asztalon van a téma, annak ellenére ami megy ott.
Vajon ha tagok lennének (valószínű, hogy 1000% a harmadikon hogy megvétózzák) akkor ők jogállamisággal küszködnének és mi fejlődő demokrácia leszünk?
Amig nem próbáljuk ezt ki, sosem fogjuk megtudni.
Én azt mondom, hogy próbáljuk ki.
Te érted amúgy amit olvasol?
A cím az indexen:
"Hivatalos: megkezdődnek az uniós csatlakozási tárgyalások Ukrajnával és Moldovával"
Nálunk a tárgyalások és a csatlakozási folyamat 10 évig tartott. Akkor veszik fel az EUba, ha teljesítik a csatlakozáshoz szükséges követelményeket és ezek között ott vannak a jogállamisági kitételek is.
Mi nem világos?
2#
Ursula boszorkáék gyorsított felvételi eljárásról is beszéltek.
"Ursula boszorkáék gyorsított felvételi eljárásról is beszéltek."
Én meg arról, hogy jövő héten majd nyerek a lottón és veszek három tankot. A szabályok adottak, a parlament és a tanács nem fog a szabályok felett átlépni, csak mert valaki felelőtlen politikai igéreteket tett.
"Én meg arról, hogy jövő héten majd nyerek a lottón és veszek három tankot. A szabályok adottak, a parlament és a tanács nem fog a szabályok felett átlépni, csak mert valaki felelőtlen politikai igéreteket tett."
Abból kiindulva,hogy beengedik az ukrán gabonaexportot,ami nem felel meg az EU-s előírásoknak,amiért a halálba szabályozott EU-s gazdák is kiakadtak, ez alapján nem kizárt,hogy találnak kerülőutat a gyorsított eljárásra.
6.
"kérdés, hogy a magyar kormány és támogatói, miért nem szeretnék, hogy a kárpátaljai magyarság végre sorsközösségben élhessen az anyafölddel? Nem lenne nagy segitség az EU tagság a kárpátaljai magyar családoknak?"
Egyetértek.De, előbb Ukrajnának ki kellene vonulnia Kárpátaljáról és befejezni a terület megszállását.
Az a gond, az ukrajnai csatlakozással, hogy a lipsi kettős mérce nem ismer határokat. Továbbra is le fogják szarni a kárpátaljai magyarokat, és gyorsított eljárásban, csodával határos módon, bekerül Ukrajna az EU-ba, majd megindul a végtelen pénzszivattyú Ukrajna irányába.
Ha így alakul, az a pénz tőlünk is fog származni. Én az ukránoknak egy kanyi vasat nem adnék, mert hazug semmirekellő **gány népség, csakúgy mint az oroszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!