21/32 anonim válasza:
21, nem, mert törvénytisztelő magyar állampolgárként tisztában vagyok vele, hogy ez hazaárulást jelentene, a jelenlegi törvényi keretek közt. Majd, ha sikerül a törvényi kereteket és a személyeskedést összerakni, megyek szivesen.
22/32 Jeffrey Spender válasza:
Miért mennél szívesen ?
23/32 anonim válasza:
22, mert nem követnék el hazaárulást.
24/32 anonim válasza:
16: linkeld be ezt a törvényt :D
szerintem szánalmas és ostoba az amikor állítasz valamit, majd rádcáfolnak bizonyítékkal, ezután a reakciód egy nagy semmitmondó terelős melléduma.
bohóc vagy.
25/32 anonim válasza:
26/32 anonim válasza:
szerintem azok akik most adnák a fegyvereket ukrajnának és katonának vagy netán háborúba kéne menni, ők lennének az elsők a határon menekülőként.
olyanok vagytok mint a csivavák, kerítés mögött nagy a szátok, ha helyzet van meg szaladtok a tyúksz*ros életetekért :D
27/32 anonim válasza:
25: húha belinkelted az alaptörvényt, jár a jutifali.
inkább a 6-os válaszodra reagálj hogy miért hazudtál. mert még mindig csak a melléduma megy csak.
28/32 anonim válasza:
27, azért hazudtam, mert a hazugság ebben az országban nem bűn és valóság.
Vagyis, hazudni=igazmondás és nem bűn.
29/32 anonim válasza:
27, vagyis kijelenthetjük, hogy mivel ebben az országban nem létezik olyan, hogy hazugság, ezért értelmetlen másokat hazugozni.
30/32 anonim válasza:
szánalmas a vergődésed, egyik állításod se igazoltad. te szerencsétlen. igazi pojáca vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!