Miért nem képesek megérteni a Romániához tartozó Erdély, magyarul is beszélő román állampolgárai, hogy ők nem magyarok?
3..
2..
1..
Magyarnak magyarok, de a szavazati joguknak nincs létjogosultsága.
Nem a mostani magyar földön születtek és nem itt adóznak.
0..
-1..
-2..
Nyelvüket, őseiket tekintve magyarok, de azonban mivel nem itt élnek, nem itt fizetnek adót, nem illetné őket szavazati jog, sem beleszólás az itteni ügyekbe.
Ekkora ostobaságot hogy lehet kérdezni?
Megalalkult a DK-s megafon, lemaradtam volna?
Ez tényleg ritkaság, ami most történt.
Mindjárt elsőre két értelmes válasz!
#4-nek:
Nem.
Mindössze felbosszantott, hogy nemrég töröltettek egy ugyanilyen tartalmú kérdést, mert kezdték kimondani az emberek az igazi véleményüket.
Megismételtem én, mert az eredeti kérdező nem teheti szankció nélkül.
Jeffrey Spender-nek:
De megy, csak ahhoz először tisztázni kellene hogy ki-mit ért konkréten az alatt, hogy "Magyar"?
Ha nemzetiséget kérdezel, akkor én is elismerem hogy magyarok, de ez teljesen szubjektív nézőpont.
Hivatalosan románok.
#8-nak:
Ezek szerint aki nem hazaáruló, az nemzet-áruló?
Érdekes nézőpont.
Mert én azt, aki idegen ország állampolgárát, annak szavazatát, a hatalom korlátlan birtoklásának céljából felhasználja a saját hazája állampolgárainak a diktatórikus elnyomására, azt én hazaárulónak nevezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!