Miért nem képesek megérteni a Romániához tartozó Erdély, magyarul is beszélő román állampolgárai, hogy ők nem magyarok?
Én is megmondtam már, hogy a DK-s az degenerált, pedofilmosdató.
A kérdésben felvázoltakat is csak selejtes balosok mondogatják, senki más nem tartja a határontúli magyarokat románoknak.
#41-nek:
Tehát a balosok selejtesek, a jobbosok nem.
Már tényleg kezdem én is megtapasztalni, hogy a jobbosok korlátoltságának egyszerűen nincs határa. Képesek vagytok újra és újra "meglepni" vala mivel.
"Ha tőlem kérdeznél, tedd azt."
Tőled nincs kérdésem. Minden nyilvánvaló.
#45-nek:
Tehát szerinted aki nem ért egyet azzal, hogy az erdélyieket magyaroknak kezelve, megadva nekik a magyarsághoz való jogot, lehetővé tegyük a szavazásokba való beleavatkozást, azok selejtesek.
Szerintem most még jó pár embernek beszóltál itt, rajtam kívül is!
Nem tudod úgy magyaroknak értelmezni őket, hogy nem adod meg nekik a Magyarsággal járó jogokat!
#43-nak:
Tehát te jobban tudod a választ arra a kérdésre, amire én tudnék válaszolni? XD
Nem tudom hogy te mire gondolhatsz, de a tényleges válasz sokkal egyszerűbb lehet, mint gondolod. Tudni én sem tudom, de mivel sorozatosan feszegetem a határokat, így az azokra kapott vagy nem kapott reakciók alapján van sejtésem.
Ha provokatív kérdést teszek fel azt mindig úgy fogalmazom meg, hogy a provokáció vádja ne állhasson meg. Próbálj csak meg belekötni a fenti kérdésbe. Nem fog sikerülni.
Az ilyen kérdések pedig kiválóan generálják a forgalmat, mint ahogy most is. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!