Ha Németország megnyeri a világháborúkat, akkor ma sokkal konzervatívabb világban élnénk?
14:30
Az oroszok is hitler szövetségesei voltak...
19:35
Mellesleg a meinkampfból láttam már kiszedett részletet, amiben a magyart alsóbbrendűnek titulálta.
19:41
A magyar szélsőjobboldaliak, hungaristák is szokták olvasni a Mein Kampfot. Szerintem ezzel már ki van zárva az, hogy a magyarokat alsóbbrendűnek tartja benne. Nem hinném, hogy egy hungarista azt olvasná, hogy ő alsóbbrendű.
Na, akkor a kedves hungaristáknak, netnáciknak egy kis idézet a kedvenc olvasmányukból:
"Widerwärtig war mir das
Rassenkonglomerat, das die Reichshauptstadt zeigte, widerwärtig dieses ganze Völkergemisch von
Tschechen, Polen, Ungarn, Ruthenen, Serben und Kroaten usw., zwischen allem aber als ewiger
Spaltpilz der Menschheit Juden und wieder Juden.
Mir erscheint die Riesenstadt als die Verkörperung der Blutschande."
magyarul:
"Undorító volt számomra a fajok elegye, amelyet a birodalmi főváros (Bécs) mutatott, undorító ez a csehekből, lengyelekből, magyarokból, ruténekből, szerbekből, horvátokból stb. álló népkeverék, mindezek között viszont az emberiség örök rákfenéje, zsidók és megint csak zsidók.
Számomra ez a hatalmas város maga a megtestesült vérfertőzés."
Ha ezt egy magát magyarnak valló ember élvezettel olvassa, akkor köpje magát gyorsan szembe, ha tükörbe néz, mert egy utolsó hazaáruló.
En ugy tudom, ugy olvastam, hogy Hitler a zsidok kiirtasat sem tudta befejezni. A legfobb hangsulyt az ok kiirtasukra fektette, utanna kovetkeztek volna a ciganyok. Marint utanna a fo hangsuly a ciganyokon lett volna. Es igy tovabb.
Hitler tkp. az arja fajt tartotta az egyetlen elfogadhato fajnak, tehat ebbol kiindulva nem allt volna meg, sorra kerultek volna mas -nem arjanak tartott- nepek is. Talan megmaradtak volna azok az 'egyedek' akik utik a mercet (szoke, kekszemu, xx centi magas ... vagy mittudomen)
De szerintem tok folosleges ezen dolgok folott VITATKOZNI, ennyi erovel es logikaval azt is mondhaTnam, hogy nem lett volna semmi, mert akkor jottek volna a borgok, vagy a goauldok es mindenkit kiirtottak volna a foldon :)) Ez is csak egy velemeny - igaz, hogy egy tok hulye velemeny, de ennel hulyebbet is olvastam itt :)
heh, de jó hogy mindenki tudja a választ arra a kérdésre, hogy mi lett volna ha :D
-lehet hogy mára kipusztult volna az emberiség
-lehet hogy jobb lenne nekünk
-lehet hogy mindnekit kiírtottak volna a németek
elég sok lehetőség van O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!