Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Németország megnyeri a...

Ha Németország megnyeri a világháborúkat, akkor ma sokkal konzervatívabb világban élnénk?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 08:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%
Még egyszer megkérdezem 49-es. HONNAN VESZED, HOGY A MAGYAROKAT KIAKARTA VOLNA ÍRTANI!? A SZÖVETSÉGESEI VOLTUNK TE AGYHALOTT. ENNYI ERŐVEL AZ EGÉSZ VILÁGOT KIAKARTA ÍRTANI. de én azt is nehezn hiszem el, hogy a zsidókat is kiakarta volna...
2010. okt. 30. 14:30
 12/23 anonim ***** válasza:
32%

14:30

Az oroszok is hitler szövetségesei voltak...

2010. okt. 30. 19:30
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
ma 19:30 az oroszokkal csak megnemtámadási szerződés volt, bár szent igaz Hitler megszegte
2010. okt. 30. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

19:35

Mellesleg a meinkampfból láttam már kiszedett részletet, amiben a magyart alsóbbrendűnek titulálta.

2010. okt. 30. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

19:41

A magyar szélsőjobboldaliak, hungaristák is szokták olvasni a Mein Kampfot. Szerintem ezzel már ki van zárva az, hogy a magyarokat alsóbbrendűnek tartja benne. Nem hinném, hogy egy hungarista azt olvasná, hogy ő alsóbbrendű.

2010. okt. 30. 22:24
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

Na, akkor a kedves hungaristáknak, netnáciknak egy kis idézet a kedvenc olvasmányukból:

"Widerwärtig war mir das

Rassenkonglomerat, das die Reichshauptstadt zeigte, widerwärtig dieses ganze Völkergemisch von

Tschechen, Polen, Ungarn, Ruthenen, Serben und Kroaten usw., zwischen allem aber als ewiger

Spaltpilz der Menschheit Juden und wieder Juden.

Mir erscheint die Riesenstadt als die Verkörperung der Blutschande."

magyarul:

"Undorító volt számomra a fajok elegye, amelyet a birodalmi főváros (Bécs) mutatott, undorító ez a csehekből, lengyelekből, magyarokból, ruténekből, szerbekből, horvátokból stb. álló népkeverék, mindezek között viszont az emberiség örök rákfenéje, zsidók és megint csak zsidók.

Számomra ez a hatalmas város maga a megtestesült vérfertőzés."

Ha ezt egy magát magyarnak valló ember élvezettel olvassa, akkor köpje magát gyorsan szembe, ha tükörbe néz, mert egy utolsó hazaáruló.

2010. okt. 30. 22:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Ebben nem tudom mi az annyira visszataszító. Csak azt írja le, hogy ellenzi a bevándorlást, semmi olyan nincs benne, hogy a magyarok alsóbbrendűek lennének. Még rossz színben se tüntet fel minket.
2010. okt. 31. 19:30
 18/23 anonim válasza:

En ugy tudom, ugy olvastam, hogy Hitler a zsidok kiirtasat sem tudta befejezni. A legfobb hangsulyt az ok kiirtasukra fektette, utanna kovetkeztek volna a ciganyok. Marint utanna a fo hangsuly a ciganyokon lett volna. Es igy tovabb.

Hitler tkp. az arja fajt tartotta az egyetlen elfogadhato fajnak, tehat ebbol kiindulva nem allt volna meg, sorra kerultek volna mas -nem arjanak tartott- nepek is. Talan megmaradtak volna azok az 'egyedek' akik utik a mercet (szoke, kekszemu, xx centi magas ... vagy mittudomen)

De szerintem tok folosleges ezen dolgok folott VITATKOZNI, ennyi erovel es logikaval azt is mondhaTnam, hogy nem lett volna semmi, mert akkor jottek volna a borgok, vagy a goauldok es mindenkit kiirtottak volna a foldon :)) Ez is csak egy velemeny - igaz, hogy egy tok hulye velemeny, de ennel hulyebbet is olvastam itt :)

2010. nov. 6. 07:29
 19/23 anonim válasza:

heh, de jó hogy mindenki tudja a választ arra a kérdésre, hogy mi lett volna ha :D

-lehet hogy mára kipusztult volna az emberiség

-lehet hogy jobb lenne nekünk

-lehet hogy mindnekit kiírtottak volna a németek

elég sok lehetőség van O_o

2010. nov. 6. 11:23
 20/23 Blaster123 válasza:
A zsidókat, romákat csak azután kezdte el kiírtani miután kezte meglátni Hitler a háború másik féle kimenetelét. Eredeti terve szerint "csak" gettokban helyezte volna el öket, és nem szándékozta volna megölni öket, de amugy ha nyer Adolf és nem lett volna (ami valoszinü) utodja akkor trónviszály lett volna és az amcsik ujratámadnak, szétatom bombázták volna berlint...
2010. nov. 7. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!