Ha Németország megnyeri a világháborúkat, akkor ma sokkal konzervatívabb világban élnénk?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 08:28
1/23 anonim válasza:
hogy hogy a világháborúkat? ha az elsőt megnyeri a második nem robban ki
2/23 A kérdező kommentje:
igen, ebben igazad van.
akkor: ha Németország megnyerte volna a világháborút...?
2010. okt. 30. 08:53
3/23 anonim válasza:
melyiket? ha az elsőt akkor szerintem ugyan az mint akkoriban Angliával a gyarmatokban forradalmak dúlnak és kikiáltják függetlenségüket, ha a másodikat akkor Hitler az aberrált eszméjével létrehoz egy hasonló diktatúrát mint Sztálin
4/23 anonim válasza:
Eleve azon kellene gondolkodni, hogy ebben az esetben egyáltalán élnénk-e...
6/23 anonim válasza:
például lehet, hogy az idő telt múlt volna, és a zsidó és a cigány mellett esetleg más népek is a kiírtás sorsára jutottak volna
7/23 anonim válasza:
Mért, melyik nép jutott a kiirtás sorsára?
8/23 anonim válasza:
09:47
Úgy írod mintha kiírtották volna a cigányokat. Ha szerinted így van, akkor miért az ő beilleszkedésük a legnagyobb társadalmi probléma Magyarországon és egész Európában?
9/23 anonim válasza:
10/23 anonim válasza:
Nézd, amire én reagáltam, azt állította, hogy KIÍRTOTTÁK a zsidókat és a cigányokat. Mivel még vannak, ez biztos nem történt meg. Ebbe a roma holokauszt témába meg ne menjünk bele. Már az elején azt írják, hogy "a becslések 200 000-től 2 000 000-ig terjednek". Most ez mennyire vehető komolyan, hogy egyesek szerint 200 000 volt, mások szerint meg 10x annyi? Milyen bizonyítékokra alapozzák ezeket, ha ekkora tartományban mozognak a becslések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!