Ez lenne a szép új liberális világ? Tiltsunk be egy dalt, mert átköltötték részeg fiatalok?
Biztos ismert a sztori már magyarországon is, hogy német fitalok Gigi D'agostino számára valahogy ráhúzták az "Ausländer raus" (külföldiek kifelé) szlogent, amihez Agostinonak annyi köze van, mint a Life is life-nak a "levelet kapta life"-hoz.
Erre mindenhol elkezdik a DJ-t ignorálni, meg tiltani, akinek semmi köze az egészhez? Milyen beteg ez már?
Plusz visszamenöleg keresik azokat, akik hasonlóban már részt vettek.
Egyébként nem tudom ki mit lát a felvételbe a beteg agyával, de én itt bolond fiatalokat látok, akik nem szomjasak, nem pedig bakancsos kopszra nyírt antiszemitákat meg neonácikat:
https://www.youtube.com/watch?v=FlVwS6Hl3vI
Komolyan ott tartunk lassan, mint legsötétebb kommunizmusban, ahol elöre kellett gondolkodni, mit mersz mondani, mert ma még csak nem illik, de lehet hogy 3 hónap múlva kirúgnak miatta, ha úgy fúj a politikai szél?
18:
Súlyos elnyomásról beszélsz nyugaton, miközben annyi, hogy egyes magánrendezvényeken nem játszanak egyes számokat. Míg itthon ezzelszemben az állam mondja meg köelezően mit lehet. Teljesen más a kettő kategória.
Meg ilyeneket írsz:
"csak annyi hogy egy jelenleg terjedö kóros elmebaj miatt majdnem ott tartunk ahol a Stasi idökben."
Miközben a Stasi egy állami besúgórendszer volt, ami köszönő viszonyban nincs azzal, hogy valakiknek valami butaság miatt nem tetszik a szám, így inkább nem játsszák. Pont ha nem tehetnék meg azt, hogy akár hülyeség miatt nem játszanak valamit, az lenne a diktatúra.
Nézd, gondolj bele, te vagy egy DJ vagy egy rendezvényszervező. Azt látod, hogy ha megszólal a dal, egyesek teli torokból kezdik üvölteni a náci változatát. Mit teszel?
Nyilván azt teszed, hogy előre közlöd, hogy innentől fogva a L’Amour Toujours-t nem játszom/játsszunk, mert senki nem akarja, hogy azzal gyanúsítsanak minket, hogy nálunk náci diszkó van.
Ez semmi másról nem szól, mint arról, hogy a zenészek és a rendezvényszervezők védik a seggüket, ennyi.
Mint írtam felejtsük el magyarországot, azzal sem értek egyet, ami ott megy, arról is megvan a véleményem.
"Miközben a Stasi egy állami besúgórendszer volt, ami köszönő viszonyban nincs azzal, hogy valakiknek valami butaság miatt nem tetszik a szám,"
Csakhogy itt nem ennyiröl van szó, ne relativizáljunk.
1. a képen látható csaj állítólag már repült az állásából, annak ellenére, hogy eleve nem echte-német, csak énekelt a többiekkel.
2. Mindenhol tiltásról beszélnek, de ez mellékes.
3. Más témában: amikor kitört az ukrán háború, bizonyos városok betiltották a Z-s rendszámok kiadását (lehet kérni pár euróért egyedi rendszámot pl. kezdöbetüvel a városjelzés után, ha még nem foglalt). Mert ugye a Z csak a ruszki tankot jelentheti, nem hívhatnak pl. Zoránnak.
"Nézd, gondolj bele, te vagy egy DJ vagy egy rendezvényszervező. Azt látod, hogy ha megszólal a dal, egyesek teli torokból kezdik üvölteni a náci változatát. Mit teszel?"
Ebben igazad van, de ez a védekezés már egy bizonyos médiahadjáratnak a következménye.
Tegnap hallgattam a rádióban, hogy az ominózus eset után elkezdtek olya tavalyi dolgokat is elökaparni, ahol akkorva volt a tömeg, ahol a DJ nem is tudott róla, hogy a jobb hátsó sarokban valakik ezt nyomják, és ö is magyar´zkodhat most visszamenöleg.
Ez meg azért van, mert a média most ebbe kapaszkodik, mert ebből van nézettség.
Nézd meg a videót, amit belinkeltél, 5 napja tetteék fel, és 238 ezer megtekintésnél jár.
Vagy itt van az elmaradhatatlan Bukás paródia, ami most még ráadásul abszolút témába is vág: https://www.youtube.com/watch?v=cA117FJx02Y
Ezt is 6 napja rakták fel, és 130 ezer megtekintésnél jár.
Most ezt kell nyomni, mert ez a trend, és ebből van nézettség.
27 pontosan. Tiszta szabályok kellenek. Közben utánaolvastam, az elején a csaj hamburgi hallgató, most fel van függesztve, és vizsgálják, hogy ki lehet-e hajítani.
Pont az jutott eszembe, hogy én is csöppentem Erfurtban korona tüntetésbe 2021-ben, egyszer csal elöttünk volt a sorfal, mi meg néztük, hogy jututnk ki a negyedböl vissza a kocsihoz.
Most ha ott épp felvesz valaki és felkapja a net, akkor engem is kihajíthatnak, mert rendszerellenes "Qerdenkernek" meg jobbosnak titulálhatnak?
Egyébként aki felemelt kézzel táncol, annál is elég erös fantázia kell, hogy abba belemagyarázzák a "karlendítést".
Mi is táncoltunk a 90-es, 2000-es években a bulikon felemelt kézzel, és eszünkbe nem jutott a rasszizmus.
27:
Akkor meg azon hisztizne OP, hogy a szemét wokeok kidobták a fiatalokat a buliból. Mindig van min triggerelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!