Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez lenne a szép új liberális...

Ez lenne a szép új liberális világ? Tiltsunk be egy dalt, mert átköltötték részeg fiatalok?

Figyelt kérdés

Biztos ismert a sztori már magyarországon is, hogy német fitalok Gigi D'agostino számára valahogy ráhúzták az "Ausländer raus" (külföldiek kifelé) szlogent, amihez Agostinonak annyi köze van, mint a Life is life-nak a "levelet kapta life"-hoz.

Erre mindenhol elkezdik a DJ-t ignorálni, meg tiltani, akinek semmi köze az egészhez? Milyen beteg ez már?

Plusz visszamenöleg keresik azokat, akik hasonlóban már részt vettek.

Egyébként nem tudom ki mit lát a felvételbe a beteg agyával, de én itt bolond fiatalokat látok, akik nem szomjasak, nem pedig bakancsos kopszra nyírt antiszemitákat meg neonácikat:

https://www.youtube.com/watch?v=FlVwS6Hl3vI

Komolyan ott tartunk lassan, mint legsötétebb kommunizmusban, ahol elöre kellett gondolkodni, mit mersz mondani, mert ma még csak nem illik, de lehet hogy 3 hónap múlva kirúgnak miatta, ha úgy fúj a politikai szél?

#Zölkommunizmus #Zöldterror
máj. 30. 08:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

18:

Súlyos elnyomásról beszélsz nyugaton, miközben annyi, hogy egyes magánrendezvényeken nem játszanak egyes számokat. Míg itthon ezzelszemben az állam mondja meg köelezően mit lehet. Teljesen más a kettő kategória.

máj. 30. 11:15
 22/30 anonim ***** válasza:

Meg ilyeneket írsz:

"csak annyi hogy egy jelenleg terjedö kóros elmebaj miatt majdnem ott tartunk ahol a Stasi idökben."

Miközben a Stasi egy állami besúgórendszer volt, ami köszönő viszonyban nincs azzal, hogy valakiknek valami butaság miatt nem tetszik a szám, így inkább nem játsszák. Pont ha nem tehetnék meg azt, hogy akár hülyeség miatt nem játszanak valamit, az lenne a diktatúra.

máj. 30. 11:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Nézd, gondolj bele, te vagy egy DJ vagy egy rendezvényszervező. Azt látod, hogy ha megszólal a dal, egyesek teli torokból kezdik üvölteni a náci változatát. Mit teszel?

Nyilván azt teszed, hogy előre közlöd, hogy innentől fogva a L’Amour Toujours-t nem játszom/játsszunk, mert senki nem akarja, hogy azzal gyanúsítsanak minket, hogy nálunk náci diszkó van.

Ez semmi másról nem szól, mint arról, hogy a zenészek és a rendezvényszervezők védik a seggüket, ennyi.

máj. 30. 11:31
 24/30 A kérdező kommentje:

Mint írtam felejtsük el magyarországot, azzal sem értek egyet, ami ott megy, arról is megvan a véleményem.

"Miközben a Stasi egy állami besúgórendszer volt, ami köszönő viszonyban nincs azzal, hogy valakiknek valami butaság miatt nem tetszik a szám,"

Csakhogy itt nem ennyiröl van szó, ne relativizáljunk.

1. a képen látható csaj állítólag már repült az állásából, annak ellenére, hogy eleve nem echte-német, csak énekelt a többiekkel.

2. Mindenhol tiltásról beszélnek, de ez mellékes.

3. Más témában: amikor kitört az ukrán háború, bizonyos városok betiltották a Z-s rendszámok kiadását (lehet kérni pár euróért egyedi rendszámot pl. kezdöbetüvel a városjelzés után, ha még nem foglalt). Mert ugye a Z csak a ruszki tankot jelentheti, nem hívhatnak pl. Zoránnak.

máj. 30. 11:34
 25/30 A kérdező kommentje:

"Nézd, gondolj bele, te vagy egy DJ vagy egy rendezvényszervező. Azt látod, hogy ha megszólal a dal, egyesek teli torokból kezdik üvölteni a náci változatát. Mit teszel?"

Ebben igazad van, de ez a védekezés már egy bizonyos médiahadjáratnak a következménye.

Tegnap hallgattam a rádióban, hogy az ominózus eset után elkezdtek olya tavalyi dolgokat is elökaparni, ahol akkorva volt a tömeg, ahol a DJ nem is tudott róla, hogy a jobb hátsó sarokban valakik ezt nyomják, és ö is magyar´zkodhat most visszamenöleg.

máj. 30. 11:36
 26/30 anonim ***** válasza:

Ez meg azért van, mert a média most ebbe kapaszkodik, mert ebből van nézettség.

Nézd meg a videót, amit belinkeltél, 5 napja tetteék fel, és 238 ezer megtekintésnél jár.

Vagy itt van az elmaradhatatlan Bukás paródia, ami most még ráadásul abszolút témába is vág: https://www.youtube.com/watch?v=cA117FJx02Y

Ezt is 6 napja rakták fel, és 130 ezer megtekintésnél jár.

Most ezt kell nyomni, mert ez a trend, és ebből van nézettség.

máj. 30. 12:16
 27/30 MDaniel98 ***** válasza:
Ezt a problémát úgy kellett volna megoldani, hogy félreérthetetlen közöljük mindenkivel, hogy aki rasszistáskodni az ki lesz penderítva a francba.
máj. 30. 13:14
 28/30 A kérdező kommentje:

27 pontosan. Tiszta szabályok kellenek. Közben utánaolvastam, az elején a csaj hamburgi hallgató, most fel van függesztve, és vizsgálják, hogy ki lehet-e hajítani.

Pont az jutott eszembe, hogy én is csöppentem Erfurtban korona tüntetésbe 2021-ben, egyszer csal elöttünk volt a sorfal, mi meg néztük, hogy jututnk ki a negyedböl vissza a kocsihoz.

Most ha ott épp felvesz valaki és felkapja a net, akkor engem is kihajíthatnak, mert rendszerellenes "Qerdenkernek" meg jobbosnak titulálhatnak?

Egyébként aki felemelt kézzel táncol, annál is elég erös fantázia kell, hogy abba belemagyarázzák a "karlendítést".

Mi is táncoltunk a 90-es, 2000-es években a bulikon felemelt kézzel, és eszünkbe nem jutott a rasszizmus.

máj. 30. 13:27
 29/30 anonim ***** válasza:

27:

Akkor meg azon hisztizne OP, hogy a szemét wokeok kidobták a fiatalokat a buliból. Mindig van min triggerelődni.

máj. 30. 14:18
 30/30 A kérdező kommentje:
Kezdett egy értelmes kommunikáció kialakulni. Kár volt ilyen értékcsökkentett hozzászólással megtörni a tendenciát.
máj. 30. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!