Muleon666 kérdése:
Juncker ezen a felvételen valóban részeg volt?
Figyelt kérdés
Nem követtem akkoriban a politikai eseményeket, mostanában merült fel bennem ez a kérdés. Részeg volt, vagy az isiász miatt kellett támogatni?
2023. ápr. 25. 19:29
1/8 anonim válasza:
Ezen a felvételen részeg volt, az összes többin meg lökött... Volt, hogy a kilincset sem találta (Orbán nyitotta ki helyette az ajtót egy brüsszeli irodában). :)
2/8 Revolúcióbiológus válasza:
Iszákos volt, de egy politikus sem annyira nagy ivó, hogy így lerészegedjen, itt valószínűleg beteg volt. Ezeknél az embereknél amúgy sem reggel meg nap elején csúszik le a feles, mint egy kőművesnél, hanem ebéd mellé megisznak valami könnyűt, aztán mikor megkezdik a túlórát délután 4-5 körül felbontják a töményet majd mikor elmennek vendégekkel vacsorázni ott jöhetnek a drágább italok.
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Én nem vagyok részeg kutató vagy elemző, mondták, hogy betegséggel is küszköd, de szerintem itt kő részeg volt. Magamból kiindulva, ha egy ország vagy egy szervezet vezetője volnék, és olyan betegségem volna, hogy nem tudok 2 lábon megmaradni, akkor tolókocsival vitetném a többi kormány/államfő és a kamerák elé, hogy még a részegségnek meg a szerencsétlenkedésemnek a látszatát elkerüljem.
6/8 anonim válasza:
Tintás Juncker egy paródiába, bohózatba illő alak (volt) a posztján.
7/8 anonim válasza:
Isiászban szenved! Békén lehet hagyni!
8/8 anonim válasza:
"Isiászban szenved! Békén lehet hagyni!"
Attól görnyedve járkál az ember mert beáll a hátizomzat vagy húzza a lábát, rosszabb esetben be is szarik/hugyozik de megeshet az egyik láb le is bénul viszont nem okoz egyensúly zavart
(én már csak tudom, gerincsérvem miatt nekem gyakran szokott lenni).
Az emberünknek még csak nem is grimaszol, ha isiásza lett volna akkor a feje is tiszta vörös lenne mert nagyon erős fájdalom az. A rá alkalmazott gyógyszer okozhat szédelgést viszont akkor inkább a mozgékonyság lenne jellemző rá (izomlazítókkal kezelik, akut fájdalomra meg tramadolt szoknak adni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!