Ez lenne a szép új liberális világ? Tiltsunk be egy dalt, mert átköltötték részeg fiatalok?
Biztos ismert a sztori már magyarországon is, hogy német fitalok Gigi D'agostino számára valahogy ráhúzták az "Ausländer raus" (külföldiek kifelé) szlogent, amihez Agostinonak annyi köze van, mint a Life is life-nak a "levelet kapta life"-hoz.
Erre mindenhol elkezdik a DJ-t ignorálni, meg tiltani, akinek semmi köze az egészhez? Milyen beteg ez már?
Plusz visszamenöleg keresik azokat, akik hasonlóban már részt vettek.
Egyébként nem tudom ki mit lát a felvételbe a beteg agyával, de én itt bolond fiatalokat látok, akik nem szomjasak, nem pedig bakancsos kopszra nyírt antiszemitákat meg neonácikat:
https://www.youtube.com/watch?v=FlVwS6Hl3vI
Komolyan ott tartunk lassan, mint legsötétebb kommunizmusban, ahol elöre kellett gondolkodni, mit mersz mondani, mert ma még csak nem illik, de lehet hogy 3 hónap múlva kirúgnak miatta, ha úgy fúj a politikai szél?
8-9 sem érti a saját anyanyelvét:
"Abból az országból kommunistázól,"
Nem, nem abból az országból.
"nekem nincs gyomrom olvasni más országot ért kritikákat."
Nem kritizáltam országot, hanem politikai irányzatot kritizáltam, amivel lassan az adott ország népe sem ért egyet.
Innentöl nagyon megköszönném, ha olyan írna, aki képes ezt a 2 pontot értelmezni, és minimálisan ért az anyanyelvén, illetve nem csak 1 biten képes gondolkodni.
"A legtöbb antiszemiat meg neonáci nem öltözik "egyenruhába, de ettöl még az."
Tehát szerinted akkor az már antiszemita és üldözendö, aki azt mondja, hogy "külfüldiek kifelé"?
Tehát akkor jogos lenne, ha a kínai rendöröket és a filippínó vendégmunkásokat kritizálókat is elkezden a zrobánrezsim üldözni?
Vagy az más? Ugye ugye.
Ez szerepel a kérdésedben:
Komolyan ott tartunk lassan, mint legsötétebb kommunizmusban, ahol elöre kellett gondolkodni, mit mersz mondani, mert ma még csak nem illik, de lehet hogy 3 hónap múlva kirúgnak miatta, ha úgy fúj a politikai szél?
De senki nem tilja be a számot, a DJ-knek meg joguk van olyan számokat játszani, amiket szeretnek.
Itthon konkrétan meg pl. a meleg szereplőket is tartalmazó műveket betiltották a 18 éven aluliaknak, meg jópár területen alkalmaznak cenzúrát. Vedd észre, hogy teljesen más, ha egy magányszemély vagy egy cég nem preferál valamit, meg mikor az állam korlátoz. Itt szidod a nyugatot hogy micsoda elnyomás van, itthon meg tapsolsz annak, ha az állam korlátozza a szólásszabadságot.
" itthon meg tapsolsz annak, ha az állam korlátozza a szólásszabadságot."
Hazudsz. Hol tapsolok?
Vagy nálad is csak két állapot létezik?
"De senki nem tilja be a számot, a DJ-knek meg joguk van olyan számokat játszani, amiket szeretnek."
Igen, mert a DJ-k maguknak játszanak, nem a közönségnek. :D
Egyébként itt konkrétan bizonyos rendezvényeken való tiltásról van szó, nem arról, hogy nem játsszák, mert nem tetszik:
Egyébként meg nevetséges, hogy még a szerzönek kell magyarázkodni, hogy az ö müve a szeretetröl/szerelemröl szól, amit mások átköltöttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!