Ez lenne a szép új liberális világ? Tiltsunk be egy dalt, mert átköltötték részeg fiatalok?
Biztos ismert a sztori már magyarországon is, hogy német fitalok Gigi D'agostino számára valahogy ráhúzták az "Ausländer raus" (külföldiek kifelé) szlogent, amihez Agostinonak annyi köze van, mint a Life is life-nak a "levelet kapta life"-hoz.
Erre mindenhol elkezdik a DJ-t ignorálni, meg tiltani, akinek semmi köze az egészhez? Milyen beteg ez már?
Plusz visszamenöleg keresik azokat, akik hasonlóban már részt vettek.
Egyébként nem tudom ki mit lát a felvételbe a beteg agyával, de én itt bolond fiatalokat látok, akik nem szomjasak, nem pedig bakancsos kopszra nyírt antiszemitákat meg neonácikat:
https://www.youtube.com/watch?v=FlVwS6Hl3vI
Komolyan ott tartunk lassan, mint legsötétebb kommunizmusban, ahol elöre kellett gondolkodni, mit mersz mondani, mert ma még csak nem illik, de lehet hogy 3 hónap múlva kirúgnak miatta, ha úgy fúj a politikai szél?
Na ez pont az illiberalizmus ha betiltják. Liberalizmus az ha engedik, még ha nem is tetszik.
Össze van keverve alaposan a fogalom.
"Hát, ha választanom kellene egy betiltott dal és egy összedölt ország közt, amit ráadásul egy moszkvai szerveren tárolnak,"
Tehát a világ ilyen fekete-fehér? Csak az egyik vagy a másik létezik?
"igen, ezerszer inkább ez a szép új liberális világ, ahol nem ver meg egy kinai rendőr sem."
Megver majd a török rendör, vagy a szír biztonsági.
De elárulom, a magyarországi kommunizmussal sem az volt a baj, hogy Erdös Péter zenei mindenhatóként tiltott zenéket és osztott kegyeket, hanem maga a rendszer, ami ezt lehetlövé tette.
Erdös Péter csak egy tünet volt egy beteg rendszerben.
3 sajnállak, ha te abban a lyukban vagy, én nem.
Egyébként hol olvastad, hogy országot kommunistáztam?
Ez legalább akkor ostobaság, mintha azt mondanám, hogy Magyarország egyenlö a fidesszel, vagy az aktuális többségi párttal.
Komolyan ott tartunk lassan, mint legsötétebb kommunizmusban, ahol elöre kellett gondolkodni, mit mersz mondani, mert ma még csak nem illik, de lehet hogy 3 hónap múlva kirúgnak miatta, ha úgy fúj a politikai szél?
Abból az országból kommunistázól, ahol olyan remekűveken kivül, mint a Petőfi film, semmi sem készül, leginkább olyan, ami egy csepp rendszerkritikát is képes megfogalmazni, mert nincs állami támogatás, vagy, ahol szuveneritásvédelmi hivatal működik, miközben az összes adatod már egy moszkvai szerveren van.
És, akkor, még nem beszéltem a nyilvános könyvdarálásról, a fóliázásról, a templom-könyvesbol távolság méregetéséről, a kinai megfigyelőállam kiépitéséről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!