Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Várható, hogy egyre több ún....

Várható, hogy egyre több ún. baloldali "értelmiségi" fog elkövetni merényleteket máshogy gondolkodó szavazók és politikusok ellen?

Figyelt kérdés
Ugye ott van az olasz tanárnő ügye (azóta ep képviselő), aki az antifa társaival együtt csoportosan támadott meg embereket, illetve a szlovák költő, aki miniszterelnökökre lövöldözik. Tényleg eddig terjed a baloldali "értelem"?
máj. 16. 08:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

#20 Ahogy leírtam azt is, hogy a Fidesznél pedig ellenségkép gyártása/felmutatása van. Érdekek, háttérhatalmak, ebbe beleértendő a Soros, Brüsszel, irányvonal. Az mi más? Eltérő érdekek (kormány álláspontjától eltérő) és háttérhatalom. Mondom, ezek szélsőségek! Te viszont csak azt hallottad ki, amit szerettél volna, ezért gondolom, hogy helytálló az a vélemény, amit megfogalmaztam többek között rólad.

Egyrészt én nem azt állítottam, amit a Fidesz, mert én azonnal leszögeztem azt, hogy ezeket a gondolatokat lehet, hogy aláírja pl. a DK meg úgy egyáltalán a baloldali pártok zöme, de a támogatóik viszont nem és ez szerintem különbség a Fidesz álláspontjához képest. Másrészt akkor az van, hogy bármit is állít Orbán, abban nincs egy fikarcnyi igazság sem? Az, úgy hova vezet? Mindenkinek megvan a maga igazsága. Minden egyes párt a világban tartozik egy-egy családhoz, egy politikai családhoz, így a magyarországi baloldali pártok is tartoznak egy-egy politikai családhoz, akik pedig képviselnek egy előre megalkotott célnak kitűzött világképet, ennek okán ezt kár eltagadni, hogy Orbán által vázolt világképet képviseli többek között a DK, azonban az még koránt sem biztos, hogy azzal a világképpel maradéktalanul szeretne is azonosulni a DK, de fog, mert muszáj. Ugyanez igaz a Fideszre is, Ő is elhelyezkedik egy tengelyen és hiába próbálják a fideszesek tagadni, hogy ezen a tengelyen ott vannak többek között az oroszok, mert ottvannak, és a Fidesz is megtesz olyan dolgokat, ami muszájból történik. Szóval ezeknek a tagadása hülyeség, már csak azért is az, mert nem múlik rajta az életed (már azon, hogy elismered) és nem gondolnám, hogy a mi szerepünk lenne a bármelyik megvédése.

Akkor is tagadjuk Orbán igazát, ha azt állapítja meg, hogy az ég kék? Ez szélsőség! Ez olyan, mintha mondjuk én tagadnám azt, hogy a Fidesz elcsalja az EU-s pénzeket pusztán azért, mert a baloldal azt mondja, hogy a Fidesz elcsalja az EU-s pénzeket, hisz az nem igaz, az csak süket, bugyuta baloldali propaganda, nem? Há' onnan jön! Már ne haragudj, de kettőnk közül (de lehet csak az elfogultság beszél belőlem) te tűnsz úgy, mint aki nem akar gondolkodni. Te is leragadsz egy ponton és a magyar politika baromira rosszul alakul, hiába van egy látszólagos átrendeződés, de én úgy látom, hogy nem jobb irányba indulunk, hanem ha lehet még rosszabb irányt vettünk és ha ennek felülünk, ha támogatjuk, egyre többen lesznek így, hogy leragadnak egy ponton majd ezek egymást hergelik, vagy ha éppen ugyanott ragadtak le, akkor egymást spannolják, és ez az oka annak, hogy meglátásom szerint van esély arra, hogy eljutunk idáig, hogy valaki fegyverre adja majd le a szavazatát.

Egyszerűen nem értjük egymást b....meg! A 8-os diákok 45%-a funkcionálisan analfabéta és ez pár éves felmérés, tehát a mostani kb. 16 éves korosztály. Szerinted mi lesz ebből? 26-ban szavazni fognak!

máj. 16. 13:10
 22/24 anonim ***** válasza:
10%
Ahhoz képest hogy szerintetek oroszbarát náci volt xD érdekes hogy a Telexen le kellett tiltani a kommentelést mert a sok hazai ballibsi örvendezve kommentelt.
máj. 16. 13:47
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Hogyan lett a merénylőből baloldali.

[link]

Ciki 🤣

máj. 16. 14:21
 24/24 MDaniel98 ***** válasza:
Ha visszatérnek az 1920-as évek, akkor lehet, másképpen nem.
máj. 16. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!