Az USA-ban is annyira ciki nagyvárosi, fiatal értelmiségiként Trump-pártinak lenni, mint Budapesten Orbán-pártinak?
Ott egészen mást jelent a bal és a jobboldali mint nálunk.
És szerintem ezzel sem foglalkoznak egészségtelenül sokat.
Trump egy agyhalott bohóc, örülnek hogy megszabadultak tőle!
Mi is nagyon fogunk örülni, ha Orbántól megszabadulunk!
"Trump egy agyhalott bohóc, örülnek hogy megszabadultak tőle!"
Vajon annak is örülnek hogy a helyébe lépett egy szenilis agyhalott bohóc?
A fiatal nagyvarosiak altalaban liberalisok. Delen, foleg a kisebb varosokban a valasztasok idejen tele volt a varos Trump plakatokkal, az emberek kiteszik a hazukra, a hazuk ele, az autojukra.
Felmentem Washingtonba kirandulni, ott meg mindenki Bidenes tablat tuzott ki az elokertbe, valaki meg bidenes szarsagot osztogatott a turistaknak.
Az ember nem erzi cikinek ha Trumpot tamogatja, mert nem tamogatna ha szerinte ciki lenne. En vallalom hogy Trumpra fogok szavazni 2024-ben mert nekem az o politikaja jobban tetszett mint Bidene.
Ez inkabb provokativ kerdes a reszedrol.
Te cikinek erzed hogy pl DK-s vagy? Ha ugy erezned hogy ciki DK-snak lenni akkor inkabb lennel pl Momentumos, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!