Az itteni ballib értelmiségiek,miért hiszik azt hogy Ukrajna nyerhet?
Én baloldali vagyok és eszembe nem jutott egy percre sem is az hogy ebből a háborúból ukrajna győztesen jönne ki.
Sőt tovább megyek, szerintem aki a médiából tájékozódik az semmi esetre sem nevezhető értelmiséginek. Hiteles információkért kutatni kell. fordítgatni stb helyi forrásokból nem pedig több ezer kilométerről megírt cikkeknek hinni
Oroszország nem nyerhet, mert Ukrajna mögött ott áll a nyugat teljes hadianyag-ellátása.
Valamelyik nyugati nagyfejű kitalálta azt a stratégiát, hogy ha az Ukránokkal telibe baxatnak egy atom-erőművet, az a ruszkiknak sem lesz kellemes. Ez így is van.
Viszont Putyin sem hülye, és nukleáris baleset esetére atomcsapást helyezett kilátásba.
Meglásd, ebből atom-háború lesz. A nyugat nem fogmeghátrálni és kiszállni, mert már túl sok pénze fekszik az Ukránokban, tehát támadást ösztökélnek.
Putler viszont nem fog s'gget csinálni a szájából, és bohócotmagából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!