Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az itteni ballib értelmiségiek...

Az itteni ballib értelmiségiek,miért hiszik azt hogy Ukrajna nyerhet?

Figyelt kérdés
Ez is a propaganda hatása,amit csekélyke mentális kvalitásukkal nem tudnak kivédeni?

2022. aug. 12. 19:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Netán te látod az orosz erőfölényt?
2022. aug. 12. 19:46
 2/32 anonim ***** válasza:
86%
Jelenleg az oroszok erősen bukásra állnak, amit a jobberek a csekélyke mentális kvalitásukkal nem tudnak kivédeni...
2022. aug. 12. 19:49
 3/32 anonim ***** válasza:
1%
#1: Én látom. Az ukránok ugyanis mindenüket bevetették, ami csak volt, az oroszok meg a felét sem.
2022. aug. 12. 19:50
 4/32 anonim ***** válasza:
97%
#3 Igaz a felét sem, mert a haderő felében üzrmanyag sincs😅😅
2022. aug. 12. 19:51
 5/32 A kérdező kommentje:
Én úgy látom hogy ukrán területek vannak elfoglalva és nem orosz. :-)
2022. aug. 12. 19:51
 6/32 anonim ***** válasza:
3%

Én baloldali vagyok és eszembe nem jutott egy percre sem is az hogy ebből a háborúból ukrajna győztesen jönne ki.

Sőt tovább megyek, szerintem aki a médiából tájékozódik az semmi esetre sem nevezhető értelmiséginek. Hiteles információkért kutatni kell. fordítgatni stb helyi forrásokból nem pedig több ezer kilométerről megírt cikkeknek hinni

2022. aug. 12. 19:55
 7/32 A kérdező kommentje:
6 tisztelet a kívételnek*
2022. aug. 12. 19:56
 8/32 anonim ***** válasza:
83%
Fél év alatt alig haladtak előre Ukrajna méretéhez képest, a már amúgy is megszállt területeken kívül. Hajrá! :)
2022. aug. 12. 19:57
 9/32 anonim ***** válasza:
25%

Oroszország nem nyerhet, mert Ukrajna mögött ott áll a nyugat teljes hadianyag-ellátása.

Valamelyik nyugati nagyfejű kitalálta azt a stratégiát, hogy ha az Ukránokkal telibe baxatnak egy atom-erőművet, az a ruszkiknak sem lesz kellemes. Ez így is van.

Viszont Putyin sem hülye, és nukleáris baleset esetére atomcsapást helyezett kilátásba.

Meglásd, ebből atom-háború lesz. A nyugat nem fogmeghátrálni és kiszállni, mert már túl sok pénze fekszik az Ukránokban, tehát támadást ösztökélnek.

Putler viszont nem fog s'gget csinálni a szájából, és bohócotmagából.

2022. aug. 12. 20:00
 10/32 anonim ***** válasza:
85%
Miért, szerinted Oroszország nyerhet? Azt te sem gondolod komolyan, hogy elfoglalja Ukrajnát és majd hozzácsatolja Oroszországhoz???
2022. aug. 12. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!