Bayer miért mondja, hogy a NATO be akarna menni Ukrajnába? Ez egy értelmiségi ember? A hülye is tudja, hogy a NATO védelmi alakulat, nem támad, főleg nem nem is NATO tagállam területén. Mi ez a hülyeség, és közebn mindenki mést lehülyéz.
2022. febr. 28. 23:57
1/7 Demion válasza:
Ne nézz Bayert. Pusztítja az agysejteket.
2/7 Shai-Hulud válasza:
Bayer szerint Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja...
Hallgass csak rá, még sok hasonló okosságot megtudhatsz tőle. Csak ne süsse ki az agyadat.
3/7 anonim válasza:
Bayert csak akkor szabad hallgatni, ha nevetni \ kiégni akarsz. Minden másra alkalmatlan. Esetleg ha alacsony a vérnyomásod
4/7 anonim válasza:
Mit vársz ettől? Egyik nap így-, másnap már korrigálva úgy beszél...
5/7 A kérdező kommentje:
És miért nem úgy kezdte az egészet, hogy elnézést, rosszul gondoltam, le vagyok döbbenve. Miért úgy kezdte, hogy ezt elhallgatta és elkezdte mentegetni magát, hogy ezt biztos nem sokan gondolták a világon. Egy értelmiségitől ez iszonyat gáz. Még szerethető is lett volna, ha ezt megtette volna, emberi tévedés, csak lássa be.
2022. márc. 1. 08:58
6/7 A kérdező kommentje:
Ja és ez a stílus, hogy mindenkit lehülyéz folymatosan és durván a tévébe, ez mégis micsoda? Hol élünk, lehet ilyeneket a tévében mondani, nincs valami hatóság, ami tiltja ezt a csúnya beszédet???
2022. márc. 1. 08:59
7/7 anonim válasza:
Jajj te, hát nem ismered még Zsótikát, meg úgy a komplett bagázst? Ne már... Hát még bármin meglepődsz? :D Ha tehetné töröltetné mindenhonnan a bizonyítékokat is. :D Gerinctelen, ha nem tudnád
Értelmiségi????? Ezen jót nevettem...:D Értelmiségi az, aki úgy viselkedik. Ő csak egy cseléd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!