Macron egyre élesebben fogalmaz. Küszöbön a harmadik világháború?
itt többen köpködik a linkeket, nem is semmirevaló oldalaktól hanem pl a nyt-tól, ami nem egy origo vagy 444 kategória.
te milyen forrással támasztottad alá az állításod? ja semmivel.
na addig csak üres fröcsögésnek, találgatásnak, hazugságnak lehet venni csak a válaszaid. egy nagy vicc vagy.
Hogy jön ide a Kurucinfó ???
Puzsérral az a baj, hogy nulla, de tényleg nulla tudása van még olyan dolgokban is, amiknek simán utána lehet nézni. Viszont az indulat, na, az az égig ér.
Hangos, indulatos, ha nagyon finoman jellemzem
Épp itt az ideje válaszolnom, kezdem is azzal amit Afganisztán témában levágott, attól majdnem lefejeltem a monitort, olyan mértékű hülyeségeket mondott annál nagyobb magabiztossággal.
És jól látom, te is a Puzsér szavait, meg mondókáját ismételed vissza ?
63: ezt a sok hazugságot "témával foglalkozásnak" mered beállítani?
"mint hogy előbújtál erre a világra" szóval öreg vagy és hülye.
ki mondta hogy én világnyelveket beszélek? ez valami elmebajra írt gyógyszered mellékhatása hogy hallucinálsz?
csak a baromságaid iderókázod, amiket semmivel nem tudod alátámasztani.
ismerjük az ilyet, amikor válaszolni, magyarázni kéne egyből kitolatsz.
így van, töltsd a "drága" idődet puzsér fröcsögésének hallgatásával és maradj ilyen seggfej. aki ilyeneket hallgat az beárazza saját magát.
puzsér egyetemi tanár? még hazudsz is? egy évig csak szakközépben volt tanár miután összeugatott az iskola vezetésével és nem hosszabbították meg a szerződését. a média felkarolta és a magadfajta agyhalott vevő csak rá.
elég katyvasz élete van, de ezt mind leírja a wikipedia.
66: "És jól látom, te is a Puzsér szavait, meg mondókáját ismételed vissza ?" - nem látod jól, nem ismétlem a szavait mivel nem követem munkásságát az általános tájékozottságon túl. Most akkor átmegyünk belpolitikai vitába ki képviseli az igazat? Nógrádi, Castel meg a társai jobbak? Na ne nevettess már ki.
67: "ki mondta hogy én világnyelveket beszélek? ez valami elmebajra írt gyógyszered mellékhatása hogy hallucinálsz?" - még kérkedsz is azzal, hogy buta és tudatlan és műveletlen seggfej vagy. Aztán belinkelsz egy wikipédia linket, mint bizonyítékot az igazadra. Az ostobaság mintapéldánya vagy, magadból csinálsz országos hülyét a wikipédia linkjeiddel. Kár a szó érted, menthetetlen semmirekellő vagy.
67: jajj csak nem megsértődtél? bőgni is fogsz? :D
te ugattál világnyelvekről gondolom azért kérkedsz vele mert te olyan művelt vagy. ja nem is, csak hisztizni tudsz mint egy havibajos pics@.
ilyen komment után te ugatsz műveltségről? suttyó paraszt vagy te, akinek a szülei tesók voltak. leégeti a wiki a puzsérodat? gondolom hogy vergődsz otthon :D
bár aki puzsért hallgat annál nagyobb nyomorék nincs, ásd el magad jó mélyre te rakás szerencsétlenség :D
65: Puzsér, mint egyetemi tanár? Na ne túlozzunk. Sosem volt az.
Ott van Nógrádi, ő sajnálatos módon tényleg az (mondjuk, én a környékét is elkerülném annak az egyetemnek, ami őt alkalmazza. Ugye, Corvinus? Ugyanez hatványozottan vonatkozik Bogár Lászlóra. Ugye, Károli Gáspár Református Egyetem? Megragadom az alkalmat, és mindenkinek javaslom: az említett egyetemekre még véletlenül se jelentkezzen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!